tag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post4635023986997076184..comments2023-11-05T10:59:17.031+01:00Comments on Sèsam & Comí: GARRÍ AL FORNMARhttp://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post-25839634826635311272010-02-21T05:01:57.663+01:002010-02-21T05:01:57.663+01:00Mar, quin goig aquest garrinet!! Un plat deliciós ...Mar, quin goig aquest garrinet!! Un plat deliciós per a una nit tan especial!! :) Felicita a la teva amiga!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post-72094337114076656462010-02-19T17:52:19.390+01:002010-02-19T17:52:19.390+01:00Mmmmmmm...
Quina bona fila que fa!
De bon grau m...Mmmmmmm...<br /><br />Quina bona fila que fa!<br /><br />De bon grau m'el menjaria demà per dinar.<br /><br />Gracies per compartir un plat tan suculent com aquest, de ben segur que em trobaras per aqui sobint.<br /><br />Petons.<br />NuriaPetita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post-48413230139288933222010-02-18T07:50:02.385+01:002010-02-18T07:50:02.385+01:00Bon dia senyores
Cuina Vermella: que és de Segovi...Bon dia senyores<br /><br />Cuina Vermella: que és de Segovia la teva mare o d'aquelles contrades ???' jo hi vaig ser un cop i quan el vaig tastar, tot i que tenia mil manietes tontes, vaig pensar que era una de les coses més bones que havia provat mai .....<br /><br />Gemma i Anna : De veritat jo també pensava com vosaltres fins que el vaig provar un cop ... el primer ... i és la carn més melosa suau i tendre que he menjat mai ...i escolteu bé que us menjeu no les costelletes de cabrit ...... doncs aixó el mateix no tingueu manies !!!!! Tot aixó que us perdeu<br /><br />ptonets i gracies pels vostres comentarisMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post-19518636417229374292010-02-17T19:34:04.964+01:002010-02-17T19:34:04.964+01:00Sí que ha de ser bo, sí. Però jo tampoc podria men...Sí que ha de ser bo, sí. Però jo tampoc podria menjar-lo, i molt menys cuinar-lo. Pobret... tan petit.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post-80207511000124053072010-02-16T15:53:18.399+01:002010-02-16T15:53:18.399+01:00UI... no sé pas si podria amb un plat així... sóc ...UI... no sé pas si podria amb un plat així... sóc una mica aprensiva, je je je... però si me'l portes ja tallat, segur que em lleparia els dits ;)<br />Devia ser un sopar de cap d'any de luxe!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7509855360479432733.post-18403361254121480732010-02-16T13:17:04.038+01:002010-02-16T13:17:04.038+01:00Quin garrinet més suculent, de llarg és el plat pr...Quin garrinet més suculent, de llarg és el plat preferit de la meva mare!! Quanta raó tens quan dius lo de Segovia, és com tot, hi ha molts llocs que tenen fama i per trobar un restaurant que et serveixi un bon cochinillo, has d'anar a tiro fet i a un lloc recomanat per algú de confiança, que si no et pots endur una desagradable sorpresa.<br />Molts petons per tu i la teva amiga!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com