Avui he fet per primer cop melidros, ens agraden molt i és d'aquells dolços que t'han acompanyat tota la vida i mira em feia gràcia provar-los de fer.
El que si tenen és una conservació super curta, de seguida es fan durs, ho sigui que la questió està en fer-los preparar la xocolata calenta i a sucar-hi el melindro ben ràpid ... !!!!!!!!
Necessitarem:
- 3 ous
- 75 gr farina
- 75 gr sucre
- 1 cullerada de llevat Royal
- Sucre llustre
Barrejem en un bol els rovells d'ou i el sucre fins obtenir una massa espessa i blanquinosa.
Tot seguit afegim poc a poc la farina pasada per un colador i ho treballem fins que estigui tot integrat; un cop tenim la barreja anterior llesta, anem afegint les clares muntades a punt de neu a poc a poc i amb una espàtula anar fent un moviment de d'alt cap abaix com si acaronéssim la massa a fi de no baixar les clares .
Posem la massa dins una mànega pastissera i en una plata per anar al forn, amb paper vegetal o base de silicona, anem fent "xurritos" d'uns 7 cm de llarg i gruixuts i amb volum. Els hi fem una pluja de sucre glas per sobre i cap al forn durant 10 minuts a 180º, jo ho vaig fer amb la opció de turbo al forn. A mi em van quedar massa plans, crec que vaig posar poca massa per melindro, el proper cop haig de fer dues pasades de mànega pastissera per melindro sino queden baixos i resecs.
I ja està a fer una bona xocolata desfeta i apa .... a gaudir de l'operació biquini ....
Comentaris
Petunets,
Eva.
T'han quedat genials!
ptns.
Petons
Petons!
El cullerot Festuc: si si i tant amb una tassa de xocolata de fet no tenen temps ni de refredar-se.
Vacapaca: Ocasiones vas a tener porque llueve día si día también o sea que no tienen excusa ...
Gemma: Si que és una bona recepte per fer amb els petits, super ràpida i aixó de fer xurritos amb la mànega pastissera els hi encanta.
Anna: Jo tampoc n'havia fet abans però mira per aixó mateix de tant en tant em de provar de fer coses noves, és més divertit.
Marta: el mateix que li dic a l'anna feu-los que són super fàcils de fer ... i la veritat que amb les formes que queden o els hi pots donar tú mateixa et fas un tip de riure.
MErcè: si de fet el melindro és l'excusa per menjar xocolata desfeta ... però disimula prou no ?? ji ji ji
petonets a totes i gràcies
mar
Ya tienes otra seguidora.
Saludos
PEtonets