Retratats l'autor de la recepta, a la dreta, el meu marit Quel al mig i l'amic d'ells, en Jordi a la porta de Mestalla el passat dimecres al vespre, abans de degustar plegats un plat de quatre estrelles i un COPA !!!
Una de les grans avantatges que té conèixer una parella és que de cop i volta guanyes dos amics, aquest ha estat el cas del meu marit i jo que tenim una parella d'amics d'alló més encantadors, el Jordi i la Mimé, en quan a la Mimé ja l'hem esmentat fa pocs dies, és la noia que em va deixar el magnific llibre del post anterior ..... doncs bé, el Jordi, reclama la seva presència i quota de protagonisme en aquest blog i quina millor forma de fer-ho que amb un recepta .... no una recepta qualsevol, sinó una recepta que obra un espai nou en aquest blog .... i a més sense saber-ho, el Jordi ha adquirit la responsabilitat de mantenir-lo en actiu, el nom del nou espai l'ha batejat en Jordi com "CUINA DE SUBSISTENCIA PER HOMES SOLS" .. i la recepta que innagura la secció us la transcric lletra a lletra segons me l'ha passat el Chef Jordi; cal dir però, que el Jordi, magnifica persona, està casat amb la Mimè, magnifica cuinera que fa uns plats boníssims i super ben cuinats .... però em crec a cegues que aquesta sopa és creació nomès del Jordi i que la Mimé no ha tingut res a veure ....... ja m'entendreu ...
Sopa de ceba.
Mentres escalfes un tetrabric de caldo sintetic de carn o "ave", fregeixes un parell de cebes trosejades, a rodanxes o com et sembli.Quan el caldo bulli i tires la ceba, formatge rellat al gust, un ou i una llesca de pa sec.
Ja tens una magnifica sopa de ceba!!!!!!
Els pocs trastos que embrutis ja els rentara la dona quan torni.
Jordi
L'autora del blog, ho sigui jo, no em faig responsable de les opinions, parers, reaccións, queixes, el.logis que pugui aixecar tant les receptes d'aquesta nova secció com els comentaris que en ell apareixin del propi autor o bé de col.laboradors seus i perquè no admiradors ...
Gràcies Jordi de tot cor per col.laborar en el blog, que és a fi i al cap un instrument per gaudir una mica més de la vida i dels petits plaers al.liens a les obligacions diaries, la teva col.laboració li dóna un toc divertit, útil per molts homes/dones i simpàtic.
Esperem les teves receptes!!!
Gràcies amic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comentaris
Ha sigut capaç de fer una sopa de ceba...je je je...Però he de dir que darrerament he conegut homes 10 a la cuina!!!
Ptnts
Us dic un secret, jo també en tinc un d'aquests i també es diu Jordi, serà cosa del nom?????
PTNTS
Dolça
Que t'has begut l'enteniment ?? amb iniciatives com aquesta teva d' aquí a quatre dies ens posen a cuinar a nosaltres i el descens de qualitat de vida serà brutal !!!!
Si hi ha homes sols...que es busquin dones com les nostres (ep nois he dit COM les nostres eh??? no fotem conyes ara)
Això sí, això de rentar els plats les dones em sembla una idea perfecta si quan la dona és la que cuina ells rentens els plats! ;)
Petons!
Bones opinions les vostres, però amb la idea que ens em de quedar ha estat que el Jordi ha entrat i entra a la cuina i s'apanya molt bé,a banda de la guerra de sexes que jo no hi entro perquè tampoc comparteixo, un visca pels homes que fiquen el nas a les cuines !!!
Bon dia Senyors, no patiu que nosaltres també ens sentem a taula i por la cuenta que nos trae seguirem cuinant, a més a nivell personal m'encanta cuinar pel meu marit és una forma de dir-li que l'estimo en cada plat ...
PEtonets a tothom i bon cap de setmana
Com el Jordi hi ha molta gent pero escolta, ho important es cuinar, sençill peró cuinar.
Petons maca!
I dic jo... si és tan "apanyat" per fer una sopa tan bona, no podria netejar també les poques coses que ha embrutat, i així tindria a la dóna més contenta?
Això que ha fet el Jordi m'ho fan els meus fills, i no vegeu lo "contenta" que estic quan em trobo amb tota la paradeta!
Homes a la cuina sí, però per a les coses bones i les dolentes.
Aquesta secció nova em sembla fantàstica.
I visca el Barça!
RECEPTA D'EN JAUME SALA DE CAN REY (patró del Bon Temps)Per a 12 persones:
-1 vas de vi de Nescafe en pols
-1 litre de conyac
-2 vasos d’aigua
-1 vas de sucre blanc
-1 pell de llimona
-1 grapadet de grans de cafè torrat sencers
-1 canya de canyella
Bullir en greixonera de fang i encendre fins que s’apagui (en plan "cremat").
Beure... repetir ...
espero que us agradi !
Santi moltíssimes gràcies per la teva recepta la posarem en el lloc que li toca és a dir a la secció innagurada pel Jordi, ja li farem una entrada.
I a les senyores en general gracies pels vostres comentaris i visca els marits a la cuina o fora d'ella ..
petonets
Mar, ja tinc en marxa el tema de les truites, vols passar pel meu blog? http://recipespicbypic.blogspot.com/2009/05/blog-your-omelet-round-up-find-your.html
AV