Seguint amb el bateig del Roger, el Sergi, un altre habitual del blog i gran amic nostre, va aportar dues quiches a la merendola, una de xampinyons, que ja la posarem un altre dia i una de salmó, que és la que us presento avui.
Comérsela!!
Estaven totes dues boníssimes i ens ha fet el favor de donar-nos la recepta tal qual la penjo aqui !!
Va quedar una base cruixent però sense ser dura, el farcit molt ben quallat en aquell punt que ni massa ni massa poc, francament li va quedar molt i molt bona, de fet va desaparèixer en cinc minuts ...
El Sergi és cuiner autodidacte, li agrada cuinar i es nota sempre és un plaer anar a sopar o dinar a casa seva, fa coses noves i sempre li surten molt i molt bones... segueix així Sergi !!!
Aqui tenim al Sergi amb el Roger ... el patufo protagonista !!!!!!!!!Ingredientes
1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos salón ahumado
4 puerros
Vino blanco
Mantequilla
Sal, pimienta y nuez moscada
Elaboración
Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.
1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos salón ahumado
4 puerros
Vino blanco
Mantequilla
Sal, pimienta y nuez moscada
Elaboración
Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.
En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar los puerros a fuego lento hasta que queden bien cocinados.
Añadir el salmón cortado a trocitos y un chorrito de vino blanco y dejar que el vino se evapore.
Batir los huevos y añadir la crema de leche, los puerros y el salmón cocinados y sal, pimienta y nuez moscada al gusto
Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.
Añadir el salmón cortado a trocitos y un chorrito de vino blanco y dejar que el vino se evapore.
Batir los huevos y añadir la crema de leche, los puerros y el salmón cocinados y sal, pimienta y nuez moscada al gusto
Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.
Comérsela!!
Comentaris
Jo la faig igual, però no li poso vi blanc. Ara m'ho apunto i la pròxima la faré així. Potser aquest és el toc final!!!!!! I jo sense saber-ho.
Amb toc o sense estava bonísssssssssssssima.
ptns.
Petons!
Marta: jo últimament li poso el vi blanc com el Sergi i queda més bona ... més gustosa
Anna: Ja et pots animar a fer quiches queden boníssimes són senzilles de fer i les pots farcir del que vulguis.
Cuina Vermella: Gràcies i a fer quiches !!!
Mercè: Doncs fes la prova del vi blanc i ja veuràs que queda tot més bo.
Gràcies pels vostres comentaris i petonets
Petons
Marta: Si t'agrada el salmó prova de fer aquesta quiche del Sergi perque queda super suau i lleugera.
Vacapaca: Doncs a vuere què tal et surt ja veuràs que bona.
Gemma: Si i tant que li va trobar el punt de cremós estava super bona ....
petunets i gràcies