Amb aquest inici de tardor, de curs escolar, d'horaris, d'obligacions ... sembla que no acabem d'agafar el ritme, estic encara com en rodatge com els cotxes quan són nous, no he agafat velocitat de creuer, i els ànims de fer coses estàn com endormiscats ... d'aqui que les receptes també se'n resenteixen sort que tinc la meva micro cuinera predilecte que sempre em dóna un cop de ma.
Si ja ho veieu la Carla està que se sale, avui ens ofereix un remenat d'ous amb gambes, molt ràpid i fàcil i de pas molt sà.
De fet és una variació del post anterior, els dies que toca ou de la setmana anem alternant remenats amb truites diverses ja que la versió ou dur no ens acava de fer el pes....
Ingredients
- 1 ou
- 50 gr de gambes pelades
- crema de llet
- nou moscada
- sal i pebre
- alls tendres
Començarem filatejant molt petit els alls tendres que pasarem per una paella amb oli per aromatitzar-lo, seguidament els treiem de la paella, sinó ho fa la Carla directament quan li entren a la boca.
Un cop tenim l'oli aromatitzat afegim les gambes sal pebrades i les fem una mica, quan ja les tinguem al punt, posem el foc al mínim i tirem l'ou immediatament parem el foc i anem remenant i afegim la crema de llet, la nou moscada (aneu en compte amb la nou moscada si ho feu pels petits de casa, en excès pot arrivar a ser tóxica), sal i pebre; aquest procès ha de durar segons perquè em d'intentar que ens quedi un remenat cremós no sec, és a dir no ens interessa que es qualli massa l'ou.
Ho podem acompnayar amb una mica de pa torrat.
Comentaris
Fins aviat
Doncs si a veure si en comptes que la seva mare economista de professió però amb vocació frustrada de cuinera no es repeteix a la familia, com a minim que pugui decidir amb més ingredients, el seu futur, que nosaltres.
petonets
Petons
Petons!
A les meves filles també els agraden molt, i des de petites.
ptns.