Passa al contingut principal

REMENAT D'OUS



Avui el nostre colaborador Jordi de Cuina de subsistencia per homes sols ens presenta un remenat d'ous ...
Companys, en cas de necessitat un parell d'ous donen molt de joc.
A quina nevera no hi ha un cartró d'ous i algunes restes d'àpats anteriors???
No parlaré de truites perque, en el meu cas, el resultat és igual que un remenat, així que directament ens remanarem un parell d'ous.
Agafem una paella i tirarem un raig d'oli d'oliva. Quan hi poseu el dit i cremi afegirem el que tingueu a ma, ensaladilla russa, verdura, els macarrons dels nens .... Quan estigui tot rosset, hi tirarem un parell d'ous sense closca i sense batre, ho remenarem tot fins que quedin cuits.
Qui ho vulgui amorosir una mica pot sofregir primer de tot una mica de sobrassada o choriso, també es pot afegir una mica de formatge ratllat o molt formatge ratllat.
Per no fer pencar a la dona més del compte mirarem d'embrotir el mínim possible.
En el meu cas puc estalviar-me el got bebent una cervesa o vi negre a morro (la meva dona en pren de blanc), i menjarem directament de la paella.
Per acabar la deixarem força neta sucant-hi trossos de pa amb l'oli que quedi del sofregit de la sobrassada .... MMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bon profit, Jordi.

Comentaris

Gemma ha dit…
Entre els ous, el formatge i la sobrassada, colesterol a tope, eh? Clar que de tant en tant no fa mal, je jeje...
Glòria ha dit…
Molt bé, molt bé, però on és la foto perquè poguem veure l'èxit de la recepta?, je, je.
Mercè ha dit…
Ostres, si posem el dit dins l'oli per saber si està calent, crec que ens endurem una bona cremada, eh? ;) jeje
ANNAFS ha dit…
Jo, com la Mercè, el dit no li poso per si de cas... De tota manera els ous remenats són una bona opció per fer cuina de subsistècia i a més són molt bons.
ptns.
MAR ha dit…
Bon dia senyores

Tot i el colesterol,heu d'admetre que és una bona recepta si més no per riure una estona, fet que no el tenim en compte i és l'ingredient bàsic de la vida .....

Petunikus i gracies pels comenaris

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu