Passa al contingut principal

REMENAT D'OUS



Avui el nostre colaborador Jordi de Cuina de subsistencia per homes sols ens presenta un remenat d'ous ...
Companys, en cas de necessitat un parell d'ous donen molt de joc.
A quina nevera no hi ha un cartró d'ous i algunes restes d'àpats anteriors???
No parlaré de truites perque, en el meu cas, el resultat és igual que un remenat, així que directament ens remanarem un parell d'ous.
Agafem una paella i tirarem un raig d'oli d'oliva. Quan hi poseu el dit i cremi afegirem el que tingueu a ma, ensaladilla russa, verdura, els macarrons dels nens .... Quan estigui tot rosset, hi tirarem un parell d'ous sense closca i sense batre, ho remenarem tot fins que quedin cuits.
Qui ho vulgui amorosir una mica pot sofregir primer de tot una mica de sobrassada o choriso, també es pot afegir una mica de formatge ratllat o molt formatge ratllat.
Per no fer pencar a la dona més del compte mirarem d'embrotir el mínim possible.
En el meu cas puc estalviar-me el got bebent una cervesa o vi negre a morro (la meva dona en pren de blanc), i menjarem directament de la paella.
Per acabar la deixarem força neta sucant-hi trossos de pa amb l'oli que quedi del sofregit de la sobrassada .... MMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bon profit, Jordi.

Comentaris

Gemma ha dit…
Entre els ous, el formatge i la sobrassada, colesterol a tope, eh? Clar que de tant en tant no fa mal, je jeje...
Glòria ha dit…
Molt bé, molt bé, però on és la foto perquè poguem veure l'èxit de la recepta?, je, je.
Mercè ha dit…
Ostres, si posem el dit dins l'oli per saber si està calent, crec que ens endurem una bona cremada, eh? ;) jeje
ANNAFS ha dit…
Jo, com la Mercè, el dit no li poso per si de cas... De tota manera els ous remenats són una bona opció per fer cuina de subsistècia i a més són molt bons.
ptns.
MAR ha dit…
Bon dia senyores

Tot i el colesterol,heu d'admetre que és una bona recepta si més no per riure una estona, fet que no el tenim en compte i és l'ingredient bàsic de la vida .....

Petunikus i gracies pels comenaris

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

BUNYOLS DE BACALLÀ

          Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla.   Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.     Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada.   Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que...