Passa al contingut principal

LA VITA È BELLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola amics, avui penjaré una recepta que és la millor que podeu aplicar a la vostre vida .... rieu rieu i rieu a kilos, tonelades, grapades i palades; és la sal de la vida, que sà i que bé senta agafar un bon atac de riure d'aquells que al final acabes plorant i tot.

Anem francament escassos d'aquest ingredient en la nostre vida cotidiana i no pot ser, ara s'acosten dies de felicitat, festa, germanor i com no de bons menjars i beures, però sobretot no ens deixem el riure, el gaudir de cada instant de la vida, dels nostres i perquè no, de nosaltres mateixos, mimemnos molt !!!!!!!

Si ja veieu avui m'ha agafat la vena nyonya ... però és que m'encanta el Nadal i els dies que l'envolten, el gaudeixo com quan era petita i a casa amb quatre germanes us podeu imaginar el que éren aquestes festes ..... màgiques !!!!!!!!!!!!
Així doncs fem un esforç tots plegats i repartim alegria a tothom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es per aixó que avui us adjunto video de la recepta en qüestió; hi ha infinitat de receptes per aconseguir-ho però jo us penjo aquesta.



Bona setmana !!!!!!!!

Comentaris

Cuinagenerosa ha dit…
moltes gràcies per la recepta :)
espero que aquestes festes no siguin una excepció i no et falti aquest ingredient tan important.
Gemma ha dit…
Je je je... és veritat que riure és el millor ingredient que podem posar a la vida!
La cuina vermella ha dit…
Mola riure, mola somriure, moles tu!
MAR ha dit…
BON DIA

i tant que si sino tenim sentit de l'humor sóm homes morts .. no pot ser ... ja sé que surten pates de gallo però us desitjo un vida plena de patas de gallo, arrugats com panses !!!!!!!!!
El cullerot Festuc ha dit…
Riure és la millor manera de ser feliç! Molt bo el video...no l'havia vist...
Petunets,
Eva.

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu...

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...