Passa al contingut principal

Botiga de mobles i restaurant a Corçà

 
Aquest cap de setmana, vam fer una bona descoberta, d'aquelles que t'ensenyen que no cal anar lluny per descobrir petits tresors amagats ... que al costat de casa en tenim i a més són els que hem de promoure.
 
El dia va començar amb la idea d'anar a veure una botiga de mobles dels 60' 70's de Corçà (Girona) la botiga en qüestió es diu Última Parada i es troba a la carretera que va
de Corçà a la Bisbal C-66 al Km 12.50, la botiga és molt curiosa ja que tenen mobiliari de la època, val la pena acostar-s'hi.
 
Però el que més em va agradar va ser que porta per porta, comparteixen la terrassa, es troba un bar restaurant que es diu Deja vú super curiós i decorat amb un encant impresionant.
 
Entrada del bar restaurant
Carta de tapes del restaurant

Llar de foc de dins el menjador

És un lloc molt acollidor, com podeu veure en les fotos que acompanyen aquesta entrada, tot el mobiliari deu ser tret de la botiga que tenen al costat.
En quan a la cuina és 100% casolana i utilitzen productes ecològics, que també els venen.
Tenen una carta de tapes i també fan plats del dia, tot a un preu molt raonable.


 
Nosaltres vam arribar a les 11.00h del mati i estaven fent croquetes casolanes allà mateix, tenien uns pastissos sobre el mostrador de xocolata i poma molt temptadors, la cuina no la vam provar ja que era molt d'hora però ens ha quedat com a assignatura pendent, el que si pel que vam veure és que ha d'estar tot boníssim peque si cuiden la cuina, de segur que si, al igual que el local segur que serà un èxit rotund.
 
 
A més a més per si no fos poc la botiga de mobles i el bar restaurant, al costat hi ha una esplanada on el dissabte al matí es posen paradetes que venen objectes antics/vells com ara nines, llibres, roba, discos etc. que arrodoneix del tot la sortida del cap de setmana.
 
Així doncs si voleu veure mobles, dinar o prendre alguna cosa i anar de paradetes ja sabeu cap a Corçà heu d'anar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz