Passa al contingut principal

Botiga de mobles i restaurant a Corçà

 
Aquest cap de setmana, vam fer una bona descoberta, d'aquelles que t'ensenyen que no cal anar lluny per descobrir petits tresors amagats ... que al costat de casa en tenim i a més són els que hem de promoure.
 
El dia va començar amb la idea d'anar a veure una botiga de mobles dels 60' 70's de Corçà (Girona) la botiga en qüestió es diu Última Parada i es troba a la carretera que va
de Corçà a la Bisbal C-66 al Km 12.50, la botiga és molt curiosa ja que tenen mobiliari de la època, val la pena acostar-s'hi.
 
Però el que més em va agradar va ser que porta per porta, comparteixen la terrassa, es troba un bar restaurant que es diu Deja vú super curiós i decorat amb un encant impresionant.
 
Entrada del bar restaurant
Carta de tapes del restaurant

Llar de foc de dins el menjador

És un lloc molt acollidor, com podeu veure en les fotos que acompanyen aquesta entrada, tot el mobiliari deu ser tret de la botiga que tenen al costat.
En quan a la cuina és 100% casolana i utilitzen productes ecològics, que també els venen.
Tenen una carta de tapes i també fan plats del dia, tot a un preu molt raonable.


 
Nosaltres vam arribar a les 11.00h del mati i estaven fent croquetes casolanes allà mateix, tenien uns pastissos sobre el mostrador de xocolata i poma molt temptadors, la cuina no la vam provar ja que era molt d'hora però ens ha quedat com a assignatura pendent, el que si pel que vam veure és que ha d'estar tot boníssim peque si cuiden la cuina, de segur que si, al igual que el local segur que serà un èxit rotund.
 
 
A més a més per si no fos poc la botiga de mobles i el bar restaurant, al costat hi ha una esplanada on el dissabte al matí es posen paradetes que venen objectes antics/vells com ara nines, llibres, roba, discos etc. que arrodoneix del tot la sortida del cap de setmana.
 
Així doncs si voleu veure mobles, dinar o prendre alguna cosa i anar de paradetes ja sabeu cap a Corçà heu d'anar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu...

MANDONGUILLES AMB VERDURES

Ja portem uns dies de primavera i encara em ve de gust menjar plats d'hivern, i no tan sols menjar, sinó portar roba d'hivern ... quin desastre, jo que estic tota la tardor i hivern esperant que arribi la primavera i el bon temps i un cop la tenim aquí decideix no manifestar-se .... bé com cada any, un dia d'aquest ens llevarem i hi haurà 30º .. i un any més haurem passat de l'hivern a l'estiu sense transitar per la deliciosa primavera ... però bé sempre ens quedarà un plat de mandonguilles ... Per fer les mandonguilles necessitarem: - 600 gr de carn de vedella picada - 3 ous - pa rallat - all i julivert - sal + pebre - farina Per la resta del plat: - 2 tomàquets vermells - 1 ceba grossa - caldo - 250 gr pèsols - 1/2 carbassa - 1 carbassó - 2/3 patates mitjanes Comencem fent les mandonguilles, sal pebrem la carn picada de vedella i la posem en un bol, afegim els ous, una mica de pa rallat i l'all i julivert, jo d'all i julivert en poso molt poc; amb les mans...