pinxitos de pasta fresca |
Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts.
Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia.
Ingredients
- Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets.
- Tomàquet deshidratat i conservat en oli
- Boletes mini de mozzarella
- Salsa pesto
- Bastonets per enfilar els ingredients
Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozzarella, un ravioli, una altre boleta de mozzarella i per acabar posem un trosset més de tomàquet.
Els enllestim en una plata de servir i els hi posem per sobre una mica de salsa pesto rebaixada amb oli d'oliva.
I ja ho tenim llest ... com veieu poca feina, amb ingredients que trobem fàcilment al supermercat i amb una presentació original.
Bon profit !!!!
Comentaris