Avui us fem una proposta de la Cuineta de la Carla, és un plat que li encanta, una crema on s'hi cou al mateix temps que les verdures, l'arrós, la veritat es que queda molt bó i molt suau.
La mateixa substància que deixa anar l'arrós al coure ens lliga la crema de verdures donant-li consistència.
- ½ carbassa grossa
- 1 ceba de Figueres
- 2 patates mitjanes
- 2 carbassons
- sal i comi
- 150 gr arrós
- Caldo vegetal o aigua
Posem amb oli en una cassola la ceba tallada primeta i que es faci durant cinc minuts.
Al mateix temps anem pelant i tallant a quadradets petits la carbassa, els carbassons i les patates.
Al mateix temps anem pelant i tallant a quadradets petits la carbassa, els carbassons i les patates.
Afegim les verdures tallades amb la ceba i hi tirem sal, li donem un parell de voltes i aboquem el caldo o l'aigua fins que cobreixi les verdures i deixem que es vagin fent a foc mig durant uns 15 minuts.
Afegim un toc de comí i sal.
Passat aquest temps afegim l'arrós ... ha de quedar una mica caldos, així que si veiem que hi ha poc liquid per que bulli l'arrós n'afegim i deixem que l'arrós es faci uns 20 minuts aproximadament.
I ja està ho rectifiquem de sal i ja podem posar pitets a grans i petits.
Comentaris
La Carla i el seus plats! que maca!
Petons
La crema de carbassa és de les meves preferides, calenta a l'hivern o freda a l'estiu sempre em ve de gust!
ptns.
Vacapaca: el premio me hizo mucho ilusión dártelo, gracias a ti por tener un blog tant interesante. Si que pasa volando el tiempo cuando hay pequeños en casa ...
Marta,Gemma i Anna : Doncs proveu de posar-hi l'arrós queda molt bó i a més fas complet el plat .. de fet si poso l'arrós ja no li tiro els dos quesitos de la Vaca que Ríe que li tiro si nomès faig la crema a palo seco ... tan un com l'altre forma queden boníssimes.
Petonets i gràcies pels comentaris
mar
Que bona!! :)
Petons!
Tinc publicada la recepta, si tens curiositat, la veuràs a la dreta on tinc totes les meves receptes.
M'ha agradat veure que tu tampoc poses formatgets.
Menjant aquestes cremes, la teva filla es farà gran en dos dies!
Una abraçada
Mercè: si la fa més espessa hi ha gent que hi posa quesitos per aconseguir la textura desitjada, però l'arrós crec que és més sanete per la meva patufa.
Mari José: Mira pots fer la prova imaginat que ara li agraden a més com que van trobant els trossets d'arrós pel mig no tindrà tanta sensació de crema
Margarida: Ja faré una ullada a la teva recepta ... gràcies.
Gràcies a totes i bon dia
mar