Una de les llaminadures que se'm resisteixen són les magdalens, bé de fet, haig d'admetre que cuino millor plats salats que dolços, mira ... no em surten del tot bé i les magdalenes no són una excepció... ja fa temps vaig publicar una entrada de magdalenes i bè però ara n'he provat una altre (treta d'un blog que no hi ha manera de trobar ara per posar-vos la referència, si l'autor@ ho detecta si us plau que m'ho digui que hi farem esment); aquestes han quedat diferents de les altres una mica més esponjoses i gustoses.
Ingredients (33 magdalenes, ni fet expressament)
- 4 ous
- 250 gr de sucre
- 350 gr de farina
- 250 cc oli d'oliva
- 1 iogurt de llimona
- 1 sobre de llevat químic Royal.
- sucre llustre.
- cacao en pols.
Montem les clares a punt de neu i les reservem.En un bol barrejem el sucre amb l'oli fins que ho tinguem tot ben integrat i anirem incorporant poc a poc la farina amb el llevat i la ratlladura d'una llimona.
Un cop tenim una masa ben homogénea, hi podem afegir el cacao si en volem de xocolata i sinó ja podem directament omplir les oblees de les magdalenes i ho espolsem tot amb sucre llustre i cap al forn amb el turbo a 190º durant uns 15 min.
Comentaris
¿ Te queda alguna ?
Un abrazo,
María José.
Vacapaca ... si que es puñetera la repostería .. sabes que pasa que nunca me ajusto a una receta siempre me gusta poner de mi cosecha y en salado es genial pero en dulce tienes que haces al dedillo todo sino... patupuffff ..
Maria José ... ohh si el bizcocho que rico que és para el desayuno com mermelada ... mmmmm ...
GEmma: no si bones han quedat es que estic una mica "obsessionada" amb el tema magdalenes pq al meu marit li agraden molt i és com una puntilla que porto ...
Petonets senyores i bon cap de setmana
Bon cap de setmana
bon cap de setmana
A mi em passa el mateix amb les magdalenes. Em costen i no em surten gaire bé. Hauré de provar auqestes a veure si em surten com tu.
ptns.
Petons
Petonets