Passa al contingut principal

PREMI


De mans de la Mercè de la Cuina per Llaminers m'ha arribat una altre il.lussió per seguir endavant amb el blog, es tracte del premi Symbelmine.


Primer de tot donar-li les gràcies a la Mercè, no deixeu de visitar i posar-vos com a blog a fer-hi una ullada diariament, la Cuina per Llaminers, aquesta catalana afincada a California és una mestra dels fogons i fa uns dolços impressionants i quan toca el salat ho fa de meravella.


Vull compartir amb els que doneu una volta de quan en quan per la meva cuina aquest premi, donar-vos les gràcies perquè sempre omple saber que el que publiques desprès vé algú i s'ho llegeix .. i potser fins i tot ho porta a la pràctica ...


Ara em toca a mi donar aquest premi i he pensat que els hi faria il.lussió a:


Comentaris

Marta ha dit…
Nena, moltes gràcies pel premi! em fa molta ilusió rebre un premi! Gràcies per pensar en mi!
Petons maca!
ANNAFS ha dit…
Moltes felicitats per aquest premi. Fa molta il.lusió.
ptns.
Margarida ha dit…
Gràcies, Mar, per pensar en mi! Em fa molta il·lusió!
Quan tingui un moment passaré a recollir-lo i publicar-lo.
Un petonet.
deliciosa martha ha dit…
Ostres Mar, moltíssimes gràcies! La Dària avui a la nit ha marxat a dormir amb un somriure ;)
MAR ha dit…
Bon dia a totes ...

Marta: Fàcil pensar en tú tens un blog molt ben treballat i m'agrada molt com el fas funcionar, felicitats.

Anna: M'en alegro molt que et faci il.lussió, de fet fa més il.lussió donar-lo que rebre'l quasi bé.

Margarida: Tú ja ets una experta en el tema premis perque deu ni dor el carrerón que portes, el teu blog està molt i molt ben treballat.

Deliciosa Matha: Un somriure de la Dària no té preu ...

petonets a totes
Quel ha dit…
Mamiiii, al ritme que guanyes premis no hi haurà espai sobre la xemeneia per encabir-los !!!!!
MAR ha dit…
Jis jis al meu fan nº1 no et preocupis que ja buscarem una bona llar de foc a la cuina d'aquelles que hi entres de peu .... hi cabràn !!!

Petonets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...

ESPIRALS D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA

Com ja us vaig dir en el pica pica de l'arrós negre que vam fer diumenge, hi havia uns espirals d'escalivada molt bons, entretingudets de fer però que els pots deixar preparats el dia abans a la nevera per que vagin agafant consistència per l'hora de tallar-los no tenir sorpreses. Jo en vaig fer dos de rollets que desprès vaig tallar i em van sortir unes 16 porcions més o menys. Per fer un parell doncs necessitarem: 3 pebrots vermells 2 albergínies 300 gr formatge de cabra rulo Alfàbrega fresca Sal pebre oli Paper film Paper de plata Paquet de crackers o torrades Salsa pesto Encenem el forn a 250º amb el foc a d'alt i a baix i posem en una bandeja els tres pebrots vermells que s'escalivin una bona estona. (bona estona = 1 hora) Un cop tenim el pebrot escalivat, el deixem refredar, el pelarem i en farem tires el més senceres que poguem i el posarem primer en un escorredor que deixi anar aigua i per últim sobre paper de cuina que absorbeixi tota l'aigua que no ha ...