Avui presentem uns del plats de la Cuineta de la Carla, li encanten els cigrons, rics en proteïnes, lípids i almidó, els llegums és una part indispensable de la nostre dieta i a més ara que ja toquem l'estiu els podem fer també en amanides fredes. No és el cas d'avui, tot i que no cal menjar-lo calent del tot perquè sigui bó.
Ingredients:
- 400 gr de cigrons
- 4/5 tomàquets rallats
- 1 ceba de figueres
- 2 ous
- llorer
- Ametlla torrada
Començarem posant la nit abans els cigrons en remull i bullint-los a l'endemà (si es vol estalviar aquest pas es compra un pot de cigrons cuïts i avall).
Farem un sofregit amb la ceba i el tomàquet rallat, ho deixem una bona estona que vagi agafant consistència el sofregit, salpebrem i deixem una fulla de llorer.
Per una altre banda fer dos ous durs.
Quan ja tenim el sofregit al punt, afegim els cigrons i les ametlles torradetes previament tallades petitones i ho deixem uns 10 minuts fent xup xup, a l'últim moment tirem l'ou dur tallat a quarts i ja tenim el plat llest per menjar.
Comentaris
Una bona recepta i complerta!!!
Petons
Petunets,
Eva.
Aquest platillo me'l prendria tebi, que calent ara fa massa calor, però sergur que seria boníssim!
Vacapaca: aiii com pot ser que amb una mare tant bona cuinera hagin sortit dos micro comensals tan punyeteros ...
Dolors: Bona opció la del menjador escolar, no sé ara com són però abans segur que et tornaven les ganes de dinar a casa i tot cada dia.
Cullerot festuc: si que es fa gran si mira en un mes en concret el 19/07 ja fà dos anys ... volant pasa el temps.
Laura: A mi también me encantan ... hummus, ensalada de garbanzos, garbanzos con acelgas, bacalao con garbanzos .... lo que sea..
Gemma: Doncs si jo crec que els gustos i sabors s'han d'adquirir quan abans millor ... aixi desprès ja els tens arixivats ...
petunets a totes i moltes gràcies pels vostres comentaris
ptns.
Petons
Anna de segur que si els fas un hummus i que hi suquin pa de pita no rondinaràn tant ...
MArta gràcies per la Carla ...és una catadora fiable ..ja ja ja
petonets