Passa al contingut principal

QUICHE DE XAMPINYONS i BACON

Per acabar amb el bateig del Roger, us presento avui la segona quiche que us vaig dir que va fer el Sergi, us enrecordeu de la de salmó i porros, doncs en va fer una segona de xampinyons i li va quedar molt bona, molt gustosa.

En definitiva aqui ja tanquem l'episodi dedicat a les quiches que deu ni dor !!! Però van tan bé quan tens força gent a casa, les pots fer amb temps, servir-les ara que fa calor, a temperatura ambient, són senzilles de fer i ràpides, i pots fer tantes variants en el farcit com imaginació tinguis.

Bè aqui va la Quiche de Xampinyons del Sergi:

Ingredientes

1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos de queso emental rallado
bacon (al gusto)
champiñones (al gusto)
Mantequilla
Sal y pimienta

Elaboración

Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.

En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar el bacon y los champiñones a fuego lento hasta que queden bien cocinados.

Batir los huevos y añadir la crema de leche, el bacon y ls champiñones cocinados y sal y pimienta al gusto

Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.

Comérsela!!

Comentaris

vacapaca ha dit…
A mi no m'importa que continuïs posant quiches, que riques!! i això que mai no les vaig fer a casa... mhhh! em dóna ganes de provar-les aviat!! Petons, Montse
Gemma ha dit…
Una combinació molt encertada, els xampinyons i el bacon.
I a mi també m'encanten les quiches, de manera que no cal que et preocupis, je je je...
Margarida ha dit…
La pasta brisa és tan bona, que qualsevol farcit que li posis, farà que quedi una quiche boníssima.
I jo, com les amigues anteriors, també et dic que si tens més idees de quiches... endavant, que prendrem nota!
ANNAFS ha dit…
Carai.. quantes quichés. Ja tinc ganes de provar de fer-ne alguna.
ptns.
Mar; -Sèsam&Comí- Molt bé aquest quiche de xampinyons i bacon, serà qüestió de provar-ho. Que vaigi de gust Mar. Josepb -menja de bacallà-
El cullerot Festuc ha dit…
Les quiches a casa ens encanten...i quan tenim sopars amb la colla sempre en fem pq son sempre un èxit!!!
Petunets,
Eva.
MAR ha dit…
Bon dia

Vacapaca: T'has d'anmiar a fer-ne alguna són molt fàcils i super agraides a taula.

Gemma: Si xampis i bacon casen super bé i si que són bones les quiches.

Margarida: Si la pasta brisa realment és el plat base de qualsevol farcit, dolç i salat és genial.

Anna: Doncs anima't que són bonissimes.

Josep: Et dic el mateix que a l'anna a fer quiches que són molt bones.

Cullerot Festuc: Si són genials per quan tens colles nosaltres també sóm grans amants de les quihces quan toquen sopars de colla o merendolas familiars.

PEtonets a tothom i gràcies pels vostres comentaris.
Mercè ha dit…
Que bones que són les quiches! I aquesta de xampinyons, molt bona! :)
Petons!
illetapitita ha dit…
Boníssimes les quiches, tan una com l'altre!
M'agraden perquè com tu dius pots fer-les amb els ingredients que vulguis.
Una abraçada!
Marta ha dit…
A casa ens encanten les quiches. Xampinyons i bacon son grans amics!
Petons

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz