Per acabar amb el bateig del Roger, us presento avui la segona quiche que us vaig dir que va fer el Sergi, us enrecordeu de la de salmó i porros, doncs en va fer una segona de xampinyons i li va quedar molt bona, molt gustosa.
Bè aqui va la Quiche de Xampinyons del Sergi:
Ingredientes
1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos de queso emental rallado
bacon (al gusto)
champiñones (al gusto)
Mantequilla
Sal y pimienta
Elaboración
Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.
En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar el bacon y los champiñones a fuego lento hasta que queden bien cocinados.
Batir los huevos y añadir la crema de leche, el bacon y ls champiñones cocinados y sal y pimienta al gusto
Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.
Comérsela!!
En definitiva aqui ja tanquem l'episodi dedicat a les quiches que deu ni dor !!! Però van tan bé quan tens força gent a casa, les pots fer amb temps, servir-les ara que fa calor, a temperatura ambient, són senzilles de fer i ràpides, i pots fer tantes variants en el farcit com imaginació tinguis.
Bè aqui va la Quiche de Xampinyons del Sergi:
Ingredientes
1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos de queso emental rallado
bacon (al gusto)
champiñones (al gusto)
Mantequilla
Sal y pimienta
Elaboración
Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.
En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar el bacon y los champiñones a fuego lento hasta que queden bien cocinados.
Batir los huevos y añadir la crema de leche, el bacon y ls champiñones cocinados y sal y pimienta al gusto
Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.
Comérsela!!
Comentaris
I a mi també m'encanten les quiches, de manera que no cal que et preocupis, je je je...
I jo, com les amigues anteriors, també et dic que si tens més idees de quiches... endavant, que prendrem nota!
ptns.
Petunets,
Eva.
Vacapaca: T'has d'anmiar a fer-ne alguna són molt fàcils i super agraides a taula.
Gemma: Si xampis i bacon casen super bé i si que són bones les quiches.
Margarida: Si la pasta brisa realment és el plat base de qualsevol farcit, dolç i salat és genial.
Anna: Doncs anima't que són bonissimes.
Josep: Et dic el mateix que a l'anna a fer quiches que són molt bones.
Cullerot Festuc: Si són genials per quan tens colles nosaltres també sóm grans amants de les quihces quan toquen sopars de colla o merendolas familiars.
PEtonets a tothom i gràcies pels vostres comentaris.
Petons!
M'agraden perquè com tu dius pots fer-les amb els ingredients que vulguis.
Una abraçada!
Petons