Ingredients
- 3 Alvocats
- 2 manats de ceba tendra
- 5 tomaquets ben madurs
- 1 suc de llimona
- sal
- oli oliva
- pebre
- comi
Començarem per pelar i treure les llavors del tomàquet i el picarem amb el ganivet a trossets ben petits.
Agafarem la ceba tendra i farem el mateix procès que amb els tomàquets, la tallarem ben petitona.
Agafem un bol i treiem la carn dels alvocats reservant els pinyols, amb una ma de morter aixafarem la polpa i afegirem el tomàquet, la ceba tendra, el suc de llimona, sal, pebre i oli d'oliva i ho anem remenant i aixefant tot bé, com a toc personal final que ens agrada molt a casa, jo hi afegeixo comí ... al gust del consumidor ja que és una espècie contundent que pot fer que a molta gent no li agradi.
Si no ho hem de servir inmediatament i posem els pinyols dels alvocats, perquè no es rovelli el guacamole amb el contacte amb l'aire i ens quedi negre, ho tampem amb paper film i cap a la nevera, a l'hora de servir treiem els pinyols, remenem bé i ho acompanyem de Totopos ... altrament dit Doritos de all the live.
Bona castanyada !!!!!!!!!!!!!!!!!
Comentaris
Besos!
M'ha encantat la recepta del "Pollastre". Sort que hi ha bon humor, perquè sinó seria per deprimir-se!
Petons, guapíssima!
Petons!
Ptns
Petons!
Laura: si es genial para dipear a parte es un pica pica divertido a todo el mundo les gusta.
Margarida: Jo és l'únic fruit tropical que menjem a casa a part obviament com tú dius dels plàtans canaris, però alvocat té moltes opcions a la cuina ... aquesta és una i a mi m'encanta. Doncs si sort que ens ho prenem a riure el tema pollastres i xoriços i altres animals sino ......
Mercè: siiiiiiiiii amb tortitas ... tex mex m'encanten ...
Marta: doncs ara ja no tens excusa ja t'hi pots posar.
Gemma: doncs ja vueràs el comi fes la prova li dóna un sabor més intens més profund ... més exótic ....
La Cuina Vermella: doncs a vuere què us sembla ja em sabreu dir.
Anna: doncs que extrany que s'enfosqueixi amb els pinyons, ja hi tires un bon raig oli abans de deixar-lo reposant a la nevera ?
petunets i gracies a tothom