Vaig veure aquesta amanida al blog del kiwi blau i em va encantar la vaig fer més o menys igual però canviant alguna coseta i va quedar boníssima a més la vaig fer un dia que vam tenir amics a sopar com a entrant i al final ens barallavem pels pinyons ... si ja ho sé força patètic però divertidissim.
Sempre fem les amanides iguals i aquesta em va agradar perque per començar no porta enciam sino espinacs frescos i el toc de tardor li dónen uns bolets fets amb mimo .... té moltes possibilitats, com totes les amanides, però la vaig trobar molt original i el resultat fa "paxoca"
- 1 bossa d'espinacs frescos
- Formatge rulo de cabra
- All
- Pinyons
- 200 gr de bolets variats els que trobeu ara mateix
- 6 talls de bacon
- sciropo de módena
- oli
- oli
- sal maldon
- panses
Netejem els espinacs i els hi treiem el nervi i els tallem en quatre cada fulla.
Saltejem el bacon tallat a cintes en una paella sense oli i el deixem tendre.
En una paella fem els bolets juntament amb l'all talladet molt petit, que quedin una mica estofats, a foc baix un rajolí d'oli i que vagin deixant anar lentament l'aigua, serà el moment de salar-los i els anem fent molt poc a poc que es vagin estovant.
En una paella sense oli torrem els pinyons, esteu molt atents perque jo aquest cop els vaig fer dues vegades, es cremen en un tancar i obrir ulls i fa una ràbia ...
Agafem una plata i posem com a llit els espinacs tallats, a sobre els bolets calents, les tires de bacon fregides, els pinyons torradets junt amb les panses tallades i a sobre de tot el formatge de cabra. Aquest últim si és vol es pot posar al grill uns segons i s'estova.
Com a vinagreta jo vaig fer servir oli i sal maldon i a sobre de tot vaig fer unes ratlles amb el concentrat de vinagre de módena.
I ja està, ja ho veieu és super senzilla de fer, original i el toc calentet dels bolets i el bacon ara entra molt i molt bé.
Molt bon cap de setmana amics gastrónoms i a calentar forns !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comentaris
Aquesta és una bona opció, i té de tot: verdura, llet i carn.
Ai, ai, mira que barallar-se pels pinyons.... si és que sou com criatures! Què pensaria la Carla???
Petons i bon cap de setmana!
Besos!
petons
ptns.
Margarida: Ai calla calla que la Carla si ens veiés de quan en quan per un foradet .... ja ja ja ...
Laura: Mmmmm que rico me lo apunto el consejo del queso con la miel, le debe dar un toque dulzón riquisimo ! gràcias
Glória: Doncs si el proper cop posaré un bol amb pinyonets extres torradets ... i es que són boníssims !!!!!!!!!
Dolors: Doncs vinga animat que ja veuràs com us agradarà molt .
Anna: doncs igual que la Dolors a posar-s'hi que us agradarà
Cuina VErmella ... ohhhh gràcies gràcies, si que és super completa
`petonets a tots i gracies pels vostres comentaris.
Petunets,
Eva.
Fantàstica!
Petons!