Passa al contingut principal

PIZZA CARLA


A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix.

En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com.

El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res.


Ingredients:


  • 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix)

  • 1 tomàquet vermell

  • 10 xampinyons petits

  • Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió)

  • Formatge rallat mozzarella

  • Orenga

  • Pernil dolç


Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaquet vermell i el vaig salpebrar.


Tallem el pernil dolç i el posem sobre el tomàquet rallat.


Agafem un pela patates i fem làmines molt fines del formatge semi tendre i les extenem sobre el pernil dolç, a sobre hi posem els xampinyons tallats a quarts i ho rematem a una fina cap de formatge mozzarella i ho cobrim amb una mica d'orenga.


Al forn turbo a 200º uns cinc minuts com a molt i ja està feta la pizza Carla .


Bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Laura. ha dit…
A nosotros también nos encanta hacer las pizzas en casa, hace tiempo que no las compramos. esta se ve muy rica.
Besos!
ANNAFS ha dit…
Les pizzes casolanes són les millors.I amb pa de motlle, mol més ràpid. Una bona idea aixó d' aplanar el pa, així queda més fineta.
ptns.
Margarida ha dit…
Així està de maca la Carla, amb aquests plats que li prepares!
Petonets
dolorss ha dit…
Si senyora, una bona idea perquè la Carla s’acabi tota la pizza i pugui mastegar be.
Els que porten “braquets” també la poden fer... i els que tinguem ganes de menjar una cosa ràpida i bona... també.

Petons
La cuina vermella ha dit…
La Carla és un amor, i la seva marona la millor del món perquè li prepara les pizzes a mida!! petons.
El cullerot Festuc ha dit…
La Carla segur que creix molt amb aquests menjars a la seva mida!!! Quina gran idea!
Petunets,
Eva.
Glòria ha dit…
Ja m'magino la Carla "devorant" la pizza a la seva mida,je, je.
Mercè ha dit…
Bona idea substituir la base de pizza per pa bimbo perquè la Carla ho pugui menjar tot! :)
Petons!
MAR ha dit…
molt bon dia senyores

Si realment és una bona idea que mai m'havia pasat pel cap fer servir el pa de motlle com a substitució de la base de pizza per la patufa... a part et dóna moltes possibilitats ...i clar com que és bona menjadora doncs apaaaaa a fer invents amb la Carla .....

Petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris.
Gemma ha dit…
Molt bona idea per aconseguir una pizza tova i menjívola... segur que la Carla no en va deixar ni una engurna!

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...

ESPIRALS D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA

Com ja us vaig dir en el pica pica de l'arrós negre que vam fer diumenge, hi havia uns espirals d'escalivada molt bons, entretingudets de fer però que els pots deixar preparats el dia abans a la nevera per que vagin agafant consistència per l'hora de tallar-los no tenir sorpreses. Jo en vaig fer dos de rollets que desprès vaig tallar i em van sortir unes 16 porcions més o menys. Per fer un parell doncs necessitarem: 3 pebrots vermells 2 albergínies 300 gr formatge de cabra rulo Alfàbrega fresca Sal pebre oli Paper film Paper de plata Paquet de crackers o torrades Salsa pesto Encenem el forn a 250º amb el foc a d'alt i a baix i posem en una bandeja els tres pebrots vermells que s'escalivin una bona estona. (bona estona = 1 hora) Un cop tenim el pebrot escalivat, el deixem refredar, el pelarem i en farem tires el més senceres que poguem i el posarem primer en un escorredor que deixi anar aigua i per últim sobre paper de cuina que absorbeixi tota l'aigua que no ha ...