Passa al contingut principal

BROWNIE TAMANY XXXL


Sabeu quan voleu fer una recepta i el resultat no és l'esperat però tothom diu que està bonissim i que el repeteixi, ...., doncs aixó és el que va pasar amb aquest pastís, en teoria la recepta tenia com a títol "Bizcocho de chocolate con nueces" i amb aquesta intenció m'hi vaig posar a la cuina, però el resultat va ser un Brownie tamany XXXXXL, i a sobre lleig de presencia, em va quedar el cor del pastis desfet amb tota la xocolata al seu interior, realment un brownie i quan el vaig treure a taula va agradar molt, i jo per dins pensava imaginat si m'hagués sortit bé .... de totes formes i és veritat hi ha cops que no surt com marca la recepta surt com aquest cas lleig com un pecat i amb una cocció curta però el resultat al paladar és una sorpresa molt agradable.

Ingredients:

  • 150 gr de xocolata al 70% cacao
  • 100 gr de nous
  • 40 gr mantega
  • 180 gr sucre
  • 2 ous
  • 100 gr farina
  • 1 cullaradeta de sucre avainillat
  • 1 cullaradeta de vainilla


Per decorar:
  • Xocolata de cobertura
  • Cireres en almíbar


Jo el vaig fer amb la Thermomix , però es pot fer tranquil.lament sense ella, els passos doncs van ser:

Pulveritzar el sucre uns segons i reservar_lo.
Trossejar les nous i reservar_les també.
Calentar a 90º durant 2 minuts 200 ml de nata . Afegir la xocolata i trossejar-la tambè i barrejar-ho tot durant 2 min a velocitat 2 i reservar-ho.
A continuació netejar bé el got del robot i posar-hi la papallona i tirar els ous, el sucre que al principi haviem pulveritzat, el sucre avainillat i barrejar bé.
Afegir la mantega a punt de pomada  i tornar a barrejar, posar la farina i barrejar bé.
En aquest punt afegir la xocolata que haviem fos al principi i barrejar 2 minuts a velocitat 3 sense temperatura i al final tirar les nous trossejades.

Col.locar la masa en un motlle rectangular i fornejar 30 minuts a 200º, repeteixo que a mi em va quedar brownie ho sigui que el temps de cocció s'hauria d'allargar una mica a no ser que us agradi realment un brownie XXXXL.

Un cop fred fondre la xocolata de cobertura  i banyar el pastis i decorar-lo amb les cireres en almivar, 

En fin que el resultat no va ser l'esperat però tothom va gaudir molt sobretot els xoco addictes que abunden en el nostre cercle familiar ......... 




Comentaris

Glòria ha dit…
Doncs és fàcil, tu dius que has fet un brownie i no un bizcocho de nueces, i tot arreglat!. Segur que no en va quedar ni una mica!
el taller de cuina ha dit…
Mentres sigui bo!!! Pitjor és que et surti una preciositat inmenjable!! (Que també passa a vegades...)
cctv karachi ha dit…
You have some interesting thoughts! Perhaps we should contemplate about attempting this myself.

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...

ESPIRALS D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA

Com ja us vaig dir en el pica pica de l'arrós negre que vam fer diumenge, hi havia uns espirals d'escalivada molt bons, entretingudets de fer però que els pots deixar preparats el dia abans a la nevera per que vagin agafant consistència per l'hora de tallar-los no tenir sorpreses. Jo en vaig fer dos de rollets que desprès vaig tallar i em van sortir unes 16 porcions més o menys. Per fer un parell doncs necessitarem: 3 pebrots vermells 2 albergínies 300 gr formatge de cabra rulo Alfàbrega fresca Sal pebre oli Paper film Paper de plata Paquet de crackers o torrades Salsa pesto Encenem el forn a 250º amb el foc a d'alt i a baix i posem en una bandeja els tres pebrots vermells que s'escalivin una bona estona. (bona estona = 1 hora) Un cop tenim el pebrot escalivat, el deixem refredar, el pelarem i en farem tires el més senceres que poguem i el posarem primer en un escorredor que deixi anar aigua i per últim sobre paper de cuina que absorbeixi tota l'aigua que no ha ...