Passa al contingut principal

BROWNIE TAMANY XXXL


Sabeu quan voleu fer una recepta i el resultat no és l'esperat però tothom diu que està bonissim i que el repeteixi, ...., doncs aixó és el que va pasar amb aquest pastís, en teoria la recepta tenia com a títol "Bizcocho de chocolate con nueces" i amb aquesta intenció m'hi vaig posar a la cuina, però el resultat va ser un Brownie tamany XXXXXL, i a sobre lleig de presencia, em va quedar el cor del pastis desfet amb tota la xocolata al seu interior, realment un brownie i quan el vaig treure a taula va agradar molt, i jo per dins pensava imaginat si m'hagués sortit bé .... de totes formes i és veritat hi ha cops que no surt com marca la recepta surt com aquest cas lleig com un pecat i amb una cocció curta però el resultat al paladar és una sorpresa molt agradable.

Ingredients:

  • 150 gr de xocolata al 70% cacao
  • 100 gr de nous
  • 40 gr mantega
  • 180 gr sucre
  • 2 ous
  • 100 gr farina
  • 1 cullaradeta de sucre avainillat
  • 1 cullaradeta de vainilla


Per decorar:
  • Xocolata de cobertura
  • Cireres en almíbar


Jo el vaig fer amb la Thermomix , però es pot fer tranquil.lament sense ella, els passos doncs van ser:

Pulveritzar el sucre uns segons i reservar_lo.
Trossejar les nous i reservar_les també.
Calentar a 90º durant 2 minuts 200 ml de nata . Afegir la xocolata i trossejar-la tambè i barrejar-ho tot durant 2 min a velocitat 2 i reservar-ho.
A continuació netejar bé el got del robot i posar-hi la papallona i tirar els ous, el sucre que al principi haviem pulveritzat, el sucre avainillat i barrejar bé.
Afegir la mantega a punt de pomada  i tornar a barrejar, posar la farina i barrejar bé.
En aquest punt afegir la xocolata que haviem fos al principi i barrejar 2 minuts a velocitat 3 sense temperatura i al final tirar les nous trossejades.

Col.locar la masa en un motlle rectangular i fornejar 30 minuts a 200º, repeteixo que a mi em va quedar brownie ho sigui que el temps de cocció s'hauria d'allargar una mica a no ser que us agradi realment un brownie XXXXL.

Un cop fred fondre la xocolata de cobertura  i banyar el pastis i decorar-lo amb les cireres en almivar, 

En fin que el resultat no va ser l'esperat però tothom va gaudir molt sobretot els xoco addictes que abunden en el nostre cercle familiar ......... 




Comentaris

Glòria ha dit…
Doncs és fàcil, tu dius que has fet un brownie i no un bizcocho de nueces, i tot arreglat!. Segur que no en va quedar ni una mica!
el taller de cuina ha dit…
Mentres sigui bo!!! Pitjor és que et surti una preciositat inmenjable!! (Que també passa a vegades...)
cctv karachi ha dit…
You have some interesting thoughts! Perhaps we should contemplate about attempting this myself.

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu...

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...