Així doncs us explico com el vam fer:
Rovellons |
Ingredients
- Rossinyols i Rovellons
- All i julivert
- Oli oliva
- Sal i pebre blanc
- Cansalada de Duroc fresca
- (opcional ous frescos)
Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem que han tret tota l'aigua els escorrem i els reservem.
En una paella a part saltegem molt poc la cansalada amb una mica d'oli, és important que la cansalada no es cremi perquè ens deixarà un gust amarg, al cap de 3/4 minuts hi afegim els bolets que teníem reservats, afegim l'all i julivert que haurem picat prèviament i ho corregim de sal i pebre i donem unes quantes voltes i ja podem emplatar.
Aquests bolets poden ser un entrant o un acompanyament fantàstic per carns sobretot, i si bulliu pasta els afegiu amb un rajolinet d'oli i una mica de formatge parmesà i us queda un fantàstic plat de pasta.
Si volem fer plat únic hi podem afegir abans de treure'ls del foc un ou a sobre i que es faci una mica, molt poc, i quedarà com un trencat d'ous però en comptes de fer-ho amb patates de base ho farem amb bolets.
Saltejat amb la carnsasalda |
Comentaris