Passa al contingut principal

cupcakes

Cupcake amb buttercream de vainilla

La setmana passada vaig tenir la oportunitat d'assistir a un taller de Cupcakes que es feia a Platja D'Aro, en concret a L'Atelier de Brenda, espai que programa de forma continua diferents cursos i tallers molt interessants, tant de cuina, com és el cas, com de tècniques de relaxació, idiomes, cursos de caire psicològic, empresarial etc.
 
És una opció fantàstica  per mantenir als habitants del Baix Empordà distrets i formats. !!!
 
Mai havia entrat en el món dels cupcakes, he fet magdalenes fins avorrir de gustos diferents i encara més de formes diferents, algunes força curioses ... però mai les havia decorat; aquest cop la magdalena passa a ser l'ingredient secundari del plat i es converteix en una base d'increibles colors, formes, textures i sobretot una simple base de la nostre imaginació més desenfadada i divertida.

                    
                                     
 
Aquests tres cupcakes están fets amb unes pastes (que ja venen fetes del color que vulguis) i l'única cosa que s'ha de fer és "jugar a plastelina" és a dir donar les formes i crear el disseny que vulguem que finalment anirà enganxat amb el frosting sobre el cupcake no té més.
 
 Jo ho vaig viure com tornar al passat a les classes de plàstica de l'escola, moldejant, tallant, enganxant i creant.
 
Us recomano de veritat que si teniu la oportunitat feu un taller com aquest,aprofiteu la ocasió,  és molt relaxant i ens potencia la creativitat més infantil.
 
Si teniu petits a casa és una activitat genial per tenir-los distrets tota una tarda d'hivern d'aquelles que es fan taaaaaaaaaaaaaaaaaaan llargues, s´ho passen molt bé i a més treballen la seva imaginació i creativitat i al final té premi perquè se'l poden menjar.
 
Hi ha molts tipus de cupcakes però jo us poso la recepta de Cupcake de  vainilla, el més neutre de base i desprès us indico una buttercream de vainilla  i un frosting de maduixa
 
Cupcakes de Vainilla
  • 225 gr de mantega amb sal
  • 225 gr de sucre
  • 4 ous grossos
  • 225 gr de farina
  • 11.5 gr llevat
  • 1 cullerada d'essència de vainilla
  • 50 ml de llet
Pre calentem el forn a 180 º
 
Ajuntem el sucre amb la mantega fins a blanquejar, tot seguit afegim els ous i l'essència de vainilla, passem per un colador la farina i el llevat i ho remenem amb el sucre, mantega i ous.
 
En aquest punt afegim la llet, no cal fer-la servir tota, sinó la quantitat que ens deixi la massa suau.
 
Agafem bases de magdalenes i les omplim 1/3 part de la seva capacitat i ho les enfornem 20 min
 
Abans de decorar-les han d'estar fredes.
 
 
Ara us poso la recepta de la buttercream de vainilla, que és amb el que em decorat el cupcake de color blanc de la segona foto de l'entrada, el de color verd és el mateix però amb tint verd i el rosa el mateix, aquesta és la pasta base i la podem tenyir amb tints comestibles, del color que desitgem.
 
Buttercream Vainilla
  • 250 grs mantega
  • 400 grs sucre glaç
  • 4 cullerades de llet
  • essència vainilla
  • colorant al gust (per ser blanc no afegim res, si volem vermella doncs colorant vermell etc...)
Barregem tots els ingredients i al final afegim el colorant que volguem, sinó volem cap color ho fem només amb la mantega el sucre i la llet i ens quedarà una pasta blanca.
Ho posem dins la màniga pastissera i ja podem decorar.
 
Frosting de maduixa
  • 60 grs mantega tova
  • 60 gr formatge crema Philadelphia
  • sirope de maduixa
  • 350 grs sucre glaç
Tot ben barrejat i a la nevera, desprès ho posem a la màniga pastissera i a decorar.
 

Comentaris

Abha Transport Company شركة نقل اثاث بابها
would like to deal with Abha Transport company feel with her reassurance on your furniture and your luggage and ensure that you transport your luggage safely and peacefully,Introduction of Hafr Al-Batin Cleaning Company: Cleanliness of the faith, and recommended us Almighty cleanliness in ... Hafr Al-Batin Cleaning Company offers service in Hafr Al-Batin and all surrounding areas, .... Transport company transfer Dawadmi شركة تنظيف بحفر الباطن
We come to the best furniture transport company with the lowest prices, which areWant the best furniture move her door Hahi شركة نقل اثاث بابها
recommended us Almighty cleanliness in ... Hafr Al-Batin Cleaning Company offers service in Hafr Al-Batin and all surrounding areas, .... Transport company transfer Dawadmi شركة تنظيف بحفر الباطن
We come to the best furniture transport company with the lowest prices, which areWant the best furniture move her door Hahi شركة نقل اثاث بابها
Abha Transport Company شركة نقل اثاث بابها
would like to deal with Abha Transport company feel with her reassurance on your furniture and your luggage and ensure that you transport your luggage safely and peacefully,Introduction of Hafr Al-Batin Cleaning Company: Cleanliness of the faith, and recommended us Almighty cleanliness in ... Hafr Al-Batin Cleaning Company offers service in Hafr Al-Batin and all surrounding areas, .... Transport company transfer Dawadmi شركة تنظيف بحفر الباطن
We come to the best furniture transport company with the lowest prices, which areWant the best furniture move her door Hahi شركة نقل اثاث بابها


شركة عزل خزانات بالقصيمهل تعاني من تسربات المياه في منزلك أو على الجدران أو الأسقف ، هل تقلق من ترك هذه المشكلة لشركة قليلة الخبرة والتسبب في تشققات وأضرار في المناطق المتضررة من تسرب المياه وعلاماتها ، لا تقلق ، مع قيام شركتنا باكتشاف تسربات المياه في المخبز ، يمكننا أن نطمئن إلى أن شركتنا لا تعاني من هذه المشكلة. افضل شركة كشف تسربات المياه بالقصيم
يمكن أن تسبب لك المنازل المتسربة العديد من المشاكل ، من أهمها ارتفاع فواتير المياه ، أو تآكل الطلاء ، أو العناصر الخرسانية في المباني ، أو حتى الصعوبات في المنزل نتيجة تفاعل الماء شركة كشف تسربات المياه بعنيزةمع مواد البناء على الجدران والأرضيات المصدر شركة عزل أسطح بالقصيم.
شركة عزل خزانات بالقصيم
تقدم شركتنا خدمات اخرى
شركة تنظيف خزانات بالقصيم
شركة كشف تسربات المياه ببريدة
شركة كشف تسربات المياه بالبكيرية




Entrades populars d'aquest blog

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig ral

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota