Passa al contingut principal

LA CUINETA DE LA CARLA presenta TRUITA DE PERNIL DOLÇ

La Carla desprès de l'estiu també ha tornat a les seves obligacions, ja va a la llar d'infants on gaudeix moltíssim amb els seus amics i també ha hagut de tornar a posar-se el davantal com sa mare; avui ens presenta una truita de pernil dolç que li encanta, sobretot quan queda poc feta i pot trobar l'ou poc quallat dins.
Ho acompanyem normalment d'una mica de pa amb tomaquet i ja tenim un sopar ben complet, bó i ràpid de fer.

Ingredients:
  • 1 ou de gallina ben fresc
  • 40 gr de pernil dolç talladet petit
  • sal + pebre
  • oli
Batem l'ou i hi afegim el pernil dolç tallat a trossets petitons ho salpebrem i fem la truita en una paella petita de forma que poguem fer una truita rodona.

Jo quan sé que els ous són molt frescos la deixo molt poc feta, cuita de fora però melosa per dintre.





Comentaris

Núria ha dit…
Mmmm, quina truiteta més bona! Que bufona és la teva patufa :D.

A casa també ens encanta poc feta. Un petonet♥
Laura. ha dit…
Que jugosita! A mi peque le gusta sola, pero su mami se la come asi, con un poquito de queso rallado.. es deliciosa! Besos!
Margarida ha dit…
A mi també m'agrada poc feta! Amb sopars com aquest no m'estranya que la Carla creixi ben sana i amb prou energia per encarar amb bona cara la tornada a la "feina".
Un petonet
Gemma ha dit…
Una truita amb pa amb tomàquet és un sopar que agrada a tots. I enriquida amb els trossets de pernil... encara millor!
Marta ha dit…
Felicitats de nou Carla! est una gran cuinera.
Petons
Mercè ha dit…
Mar, a mi també m'encanta poc feta! La Carla amb sopars així amb productes tan frescos creixerà en un tres i no res! ;)
Petons!
Sílvia A. ha dit…
Si que comença d'hora la Carla a cuinar!!!
Quan sigui una mica més gran quines delicies prepararà???
Que aprengui moltes coses!!!
La cuina vermella ha dit…
La teva nina és un amor. La seva truita és una delícia. Sou genials les dues. Podem venir a sopar?
BuenasMigas. ha dit…
Quina truita mes simpatica! Un petó per tu i la Carla.
Glòria ha dit…
Per a mi, una miconeta més feta m'agrada més, amb el pernil, això sí, eh?.

Fins aviat
MªJose-Dit i Fet ha dit…
Alaaa els meus fills avui han sopat això mateix, i a ells també els hi agrada ben crueta...petonets
ANNAFS ha dit…
Molt bona aquesta truita!. Per noslatres, però, ben feta.
ptns.
MAR ha dit…
Molt bon dia a tothom

Deu ni dor a quants ens agrada la truita poc feta eh ... de totes formes mira que és l'invent del segle la truita hi pots posar el que vulguis i sempre sempre és resultona ... ja ho sap bé la Carla ja el que es porta entre paelles ...
Gràcies a tots pels vostres comentaris !!!!!!

petunets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

MANDONGUILLES AMB VERDURES

Ja portem uns dies de primavera i encara em ve de gust menjar plats d'hivern, i no tan sols menjar, sinó portar roba d'hivern ... quin desastre, jo que estic tota la tardor i hivern esperant que arribi la primavera i el bon temps i un cop la tenim aquí decideix no manifestar-se .... bé com cada any, un dia d'aquest ens llevarem i hi haurà 30º .. i un any més haurem passat de l'hivern a l'estiu sense transitar per la deliciosa primavera ... però bé sempre ens quedarà un plat de mandonguilles ... Per fer les mandonguilles necessitarem: - 600 gr de carn de vedella picada - 3 ous - pa rallat - all i julivert - sal + pebre - farina Per la resta del plat: - 2 tomàquets vermells - 1 ceba grossa - caldo - 250 gr pèsols - 1/2 carbassa - 1 carbassó - 2/3 patates mitjanes Comencem fent les mandonguilles, sal pebrem la carn picada de vedella i la posem en un bol, afegim els ous, una mica de pa rallat i l'all i julivert, jo d'all i julivert en poso molt poc; amb les mans