Les pomes són un aliment molt sà diu la sabidura popular, que si menjes una poma al dia mantindràs apartat el metge de casa, sigui com sigui és una fruita que tenim tot l'any, es conserva en perfecte estat molts dies a la nevera, es pot menjar sense pelar, que és el millor aixi aprofitem tots els nutrients que porta la pell, es de cómode per emportant-se-la a la feina i picar entre hores i té molta fibra i alt poder saciant,té moltes aplicacions tant salades com dolçes a la cuina, en definitiva una meravella !!!!!!!!!!!!!!!!
A mi m'agraden molt les pomes, en totes les seves varietats i cuinada sigui com sigui, els pastissos de poma m'encanten, sigui Tatin, coca de poma, plum cake amb poma, pomes al forn, compota de pomes o aquesta coca puding de poma, molt fàcil de fer i molt resultona, queda un entremig entre un Tatin i una pastis de poma, molt lleuger i cremós; es podria acompanyar d'una crema anglesa.
Ingredients:
Batem en un bol els ous i el sucre fins obtenir una barreja blanquinosa. Un cop ho tenim afegim la llet el conyac i la farina i ho treballem bé.
Pelem i treiem el cor de les pomes i les tallem a octaus més o menys.
Agafem un motlle de silicona, si pot ser, i l'ensucrem posem a la base les pomes tallades, cobrint tota la base i a sobre hi afegim la barreja que em fet amb els ous, sucre, farina i conyac.
Posem el forn a temperatura mig-alta amb el turbo de vent uns 35 minuts. I ja està !!!
De veritat proveu de fer-la perquè és super senzilla i ràpida de fer i queda boníssima, molt suau i cremosa perquè la poma queda desfeta amb la llet i els ous .... mmmmmm ...
Comentaris
Bon cap de setmana!
ptns.
Un més a la llista per provar! Que a mi també m'agraden molt! :)
Petons!
Gemma: si per mi és el millor la textura cremosa que ha quedat la fa molt gustosa i agradable de menjar gens feixuga.
Marta: em sembla que les pomes agraden a tothom.
Anna: nosaltres a casa també tot i que a l'estiu és quan menys en menjem potser al tenir alternatives més atractives...
Mercè:Si eh que podriem fer seria un llarg reguitzell de receptes de ben segur.
Gràcies i petonets