Els que aneu seguint aquest blog, que per cert moltes gràcies, sabreu que una de les meves assignatures pendents era trobar la recepta de magdalena perfecte. Doncs bé gràcies a la Dolors l'he trobat, és la tercera recepta que hi ha penjada en aquest blog de magdalenes, si bé les dues anteriors eren bones aquesta, al meu parer personal, les supera de llarg.
Per mi són molt cómodes a la Carla li encanten i se les menja xuclant, tant sucades amb llet, herència directe del seu pare, com per brenar amb el iogurt o dins una natilla etc ... a més el que diem sempre, és bolleria però feta a casa sé què menja la meva familia quan la faig jo, no hi ha ingredients contra produents .....
Són fàcils de fer, rapides, amb ingredients que sempre tens al rebost i queden molt i molt esponjoses i molt gustoses, a part que si les conserves en un tupper aguanten més d'una setmana en perfecte estat.
Els ingredients són:
- 150 gr de sucre
- 3 ous
- sal
- 250 cc oli
- 120 cc llet
- 350 gr farina
- 1 sobre de llevat quimic tipus Royal
Posem el sucre i els ous amb l'accessori papallona posat i ho deixem uns 10 minuts que es vaig enblanquint la barreja.
Passat aquest temps hi afegim la sal, oli, llet, farina i el llevat quimic i ho barrejem bé.
Agafem motlles de magdalenes i els omplim uns 2/3 de la seva capacitat i les espolsem una mica amb sucre glas.
Cap al forn pre escalfat a 180º durant uns 10/15 min. Jo sempre faig la prova de punxar amb un escuradents si surt net es que ja estàn fetes.
Comentaris
Besos!
probaré las tuyas
Besos
No sé si són les magdalenes definitives o no, però bones-bones ho havien de ser.
Una abraçada
Jo també vaig anant fent provatures fins que vaig aconseguir les magdalenes que ens van agradar més, encara que hi ha moltes varietats però aquest per a mi les millors.
Petons
Magdalenes, que bones que són! Estic totalment d'acord que com les casolanes res...No m'estranya que la Carla les devori!!
Petunets,
eva.
Jo les faig semblant i de fet, abans de posar-les al forn, les poso 30 min a la nevera (truc de Pierre Hermé) perquè així sempre pugin bé. :p
Petons!
ptns.
He penjat en el meu blog, la segona part del Mercat del Ninot, si vols està convidada a visitar-lo. Salutacions Mar¡¡.
Gemma: Sense llet? jo n'havia fet unes aixi però tampoc ... aiii
Laura: A ver ya me contaràs qué tal te salen !!
Menú: A ver si con esta receta pasamos curso de madalenas al fin.. sinó a setiembre !!
Josep: si que són bones si ...
Dolors: M'en alegro més jo que tú ... de segur era com una punxa clavada el tema madalena .... ji ji
Cullerot Festuc: si ja ja quina risa telepatia total.
Mercè: Eiiiii gracies pel truquillo ho faré aixi aquesta tarda que n'haig de fer a veure què tal... venint de tú segur que serà tot un èxit !!!!!
Cuina VErmella: I tant ja podeu pujar_hi de peus que la Carla és el micro gourmet de casa
Josep: Anda jo ja deia que no em sortien els números !!!!!! Ok aniré cap al teu blog a llegir lo del Ninot m'encanta.
apali petonets a tothom i com sempre moltes gracies