Si teniu tota la raó del món tinc el blog una mica abandonat però estic molt ocupada i capficada amb temes de casa i vulguis que no costa fer parèntesis com per seure davant de l'ordinador i posar coses bones; de totes formes tot té solució i més quan tens grans amics com el Sergi, un habitual de la nostre taula i de casa nostre, excel.lent cuiner sempre és un plaer anar a sopar a casa seva ... autodidacte al 100 % fa uns plats que estàn sempre per llepar-se els dits.
Lúltim sopar que vam fer a casa ens va portar de postres aquest pastís, i a part de lo boníssim que estava i de la presència el millor de tot es que el va fer amb el micrones .. !!!!!!!!!
De verita feu-lo perquè va quedar bonissim, finissim ..... un plaer pels sentits !!!
Us poso tal qual la recepta del Sergi:- 1 paquet de galetes Maria
- 60 gr de mantega estovada
- 3 ous
- 1 tarrina de formatge fresc tipus Philadelphia
- 2 iogurts naturals
- 8 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades soperes de Maizena
- Maduixes filatejades
- 1 cullarada de confitura de maduixa
- Triturem les galetes i les barrejem amb un ou i la mantega fins que formi una pasta.
- A continuació, forrem un motlle de pastis amb paper film i hi aboquem la pasta preparada, tapar bé el fons i els laterals del motlle formant un cistell.
- Barrejem la resta d'ingredients menys les maduixes a la batidora i posem aquesta barreja dins el motlle forrat amb la galeta i la mantega i ou.
- El posem al micrones a potència màxima durant 15 minuts
- El deixem refredar i el decorem amb les maduixes, o qualsevol altre fruita.
- Barrejem la mermelada o confitura amb una mica d'aigua calenta i pintem per sobre les maduixes per donar-li un toc brillant final.
- A menjar !!!!!!!!!!!!!!
Comentaris
No t'amoinis amb la feina, sabem esperar.
Petons
Tant el pastis 'Sergi' com el bescuit marbre, tenen un aspecte imponent.
Felicitats.
pd. Penso com la Dolorss, et dic el mateix. Gaudeix del blog al teu ritme, que nosaltres ens adaptem. Petons.
Amb convidats així, jo també organitzaria sopars, eh? :)
Besos!
Petons!
Un petó!
Petunets,
Eva.
Moltes gràcies per la vostre comprensió i pels vostres comentaris del Sergi i el seu pastís la veritat es que fa coses boníssimes i sempre diu el mateix, no sé com quedarà perquè ho he fet en un tres i no res i sempre queda tot molt bó !!!
Petonassos a totes i gràcies