El Sergi un habitual d'aquest blog que ha col.laborat amb unes quiches molt i molt bones, va venir a sopar amb la Marta, l'altre compinxe de carrera de fa ..... deixem'ho córrer ... molts anys ...
Doncs bé, com us anava dient, van venir a sopar i el Sergi té com a màxim i aferrim enemic al Capità Enciam, no sé si us enrecordeu, eren uns espais infantils que feien a TV3 fa temps on sortia el Capità Enciam donant, dins un entorn infantil, pautes de bona dieta basada en verdures, fruites, etc.... doncs bé el Sergi té un problema que li vé de la seva tendra infància i la mania de sa mare en que menjés verdura bullida com a minim un cop a la setmana .... moraleja ... el Sergí té 36 anys i no soporta les coses de color verd: enciam, mongeta, broquil verd, bledes, espinacs ....
Jo sóc una amant de les amanides, ja ho sabeu i cada cop que vé ell, com que me l'estimo molt en faig una ... però totalment tunejada perquè se la menji i no nomès aixó que li agradi, per tant us presento l'amanida que vaig fer ahir per sopar .......
Ingredients:
- 1 Enciam llarg
- Bosseta de tomàquets cherry
- Rulo de formatge de cabra
- Tronquitos de cranc
- Salmó fumat
- crostons de pa
- Xampinyons laminats
- Salsa de iogurt
Com tota amanida no té cap secret .... agafem rentem les fulles d'enciam i les sequem amb paper absorvent, les tallem ben petites i les posem a la base, a sobre obrim els tomàquets cherry i els anem col.locant, tot seguit afegim els tronquitos de mar tallats, el salmó fumat, els xampinyons laminats i els crostons de pa.
Posem el rulo de cabra al micrones uns segons perquè se'ns desfaci i el col.loquem sobre l'amanida i ho acompanyem amb salsa de iogurt .. .resultat boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisima .... i ei no us ho perdeu el Sergi va repetir !!!!!!!!!!
Comentaris
Bona amanida de colors (sense el verd).
Petons
a MI QUE M'AGRADA TOT EL QUE SIGUI A LES AMANIDES, VERD I TOT AQUESTA M'ENCANTARÀ, SEGUR!
PTNTS
Dolça