Passa al contingut principal

AMANIDA SERGI

El Sergi un habitual d'aquest blog que ha col.laborat amb unes quiches molt i molt bones, va venir a sopar amb la Marta, l'altre compinxe de carrera de fa ..... deixem'ho córrer ... molts anys ...
Doncs bé, com us anava dient, van venir a sopar i el Sergi té com a màxim i aferrim enemic al Capità Enciam, no sé si us enrecordeu, eren uns espais infantils que feien a TV3 fa temps on sortia el Capità Enciam donant, dins un entorn infantil, pautes de bona dieta basada en verdures, fruites, etc.... doncs bé el Sergi té un problema que li vé de la seva tendra infància i la mania de sa mare en que menjés verdura bullida com a minim un cop a la setmana .... moraleja ... el Sergí té 36 anys i no soporta les coses de color verd: enciam, mongeta, broquil verd, bledes, espinacs ....
Jo sóc una amant de les amanides, ja ho sabeu i cada cop que vé ell, com que me l'estimo molt en faig una ... però totalment tunejada perquè se la menji i no nomès aixó que li agradi, per tant us presento l'amanida que vaig fer ahir per sopar .......

Ingredients:

- 1 Enciam llarg
- Bosseta de tomàquets cherry
- Rulo de formatge de cabra
- Tronquitos de cranc
- Salmó fumat
- crostons de pa
- Xampinyons laminats
- Salsa de iogurt

Com tota amanida no té cap secret .... agafem rentem les fulles d'enciam i les sequem amb paper absorvent, les tallem ben petites i les posem a la base, a sobre obrim els tomàquets cherry i els anem col.locant, tot seguit afegim els tronquitos de mar tallats, el salmó fumat, els xampinyons laminats i els crostons de pa.
Posem el rulo de cabra al micrones uns segons perquè se'ns desfaci i el col.loquem sobre l'amanida i ho acompanyem amb salsa de iogurt .. .resultat boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisima .... i ei no us ho perdeu el Sergi va repetir !!!!!!!!!!

Comentaris

Gemma ha dit…
Amb tots els ingredients extres que prota aquesta amanida, segur que l'enciam ni es notava... no m'estranya que fins i tot el Sergi també la trobés bona! :)
dolorss ha dit…
Recordo elcapità enciam, prò jo era mes grandeta.
Bona amanida de colors (sense el verd).
Petons
Quins temps els del capità enciam!!! I ara resulta que és l'organitzador de la cursa pIRENA!
a MI QUE M'AGRADA TOT EL QUE SIGUI A LES AMANIDES, VERD I TOT AQUESTA M'ENCANTARÀ, SEGUR!
PTNTS
Dolça

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz