Passa al contingut principal

AMANIDA SERGI

El Sergi un habitual d'aquest blog que ha col.laborat amb unes quiches molt i molt bones, va venir a sopar amb la Marta, l'altre compinxe de carrera de fa ..... deixem'ho córrer ... molts anys ...
Doncs bé, com us anava dient, van venir a sopar i el Sergi té com a màxim i aferrim enemic al Capità Enciam, no sé si us enrecordeu, eren uns espais infantils que feien a TV3 fa temps on sortia el Capità Enciam donant, dins un entorn infantil, pautes de bona dieta basada en verdures, fruites, etc.... doncs bé el Sergi té un problema que li vé de la seva tendra infància i la mania de sa mare en que menjés verdura bullida com a minim un cop a la setmana .... moraleja ... el Sergí té 36 anys i no soporta les coses de color verd: enciam, mongeta, broquil verd, bledes, espinacs ....
Jo sóc una amant de les amanides, ja ho sabeu i cada cop que vé ell, com que me l'estimo molt en faig una ... però totalment tunejada perquè se la menji i no nomès aixó que li agradi, per tant us presento l'amanida que vaig fer ahir per sopar .......

Ingredients:

- 1 Enciam llarg
- Bosseta de tomàquets cherry
- Rulo de formatge de cabra
- Tronquitos de cranc
- Salmó fumat
- crostons de pa
- Xampinyons laminats
- Salsa de iogurt

Com tota amanida no té cap secret .... agafem rentem les fulles d'enciam i les sequem amb paper absorvent, les tallem ben petites i les posem a la base, a sobre obrim els tomàquets cherry i els anem col.locant, tot seguit afegim els tronquitos de mar tallats, el salmó fumat, els xampinyons laminats i els crostons de pa.
Posem el rulo de cabra al micrones uns segons perquè se'ns desfaci i el col.loquem sobre l'amanida i ho acompanyem amb salsa de iogurt .. .resultat boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisima .... i ei no us ho perdeu el Sergi va repetir !!!!!!!!!!

Comentaris

Gemma ha dit…
Amb tots els ingredients extres que prota aquesta amanida, segur que l'enciam ni es notava... no m'estranya que fins i tot el Sergi també la trobés bona! :)
dolorss ha dit…
Recordo elcapità enciam, prò jo era mes grandeta.
Bona amanida de colors (sense el verd).
Petons
Quins temps els del capità enciam!!! I ara resulta que és l'organitzador de la cursa pIRENA!
a MI QUE M'AGRADA TOT EL QUE SIGUI A LES AMANIDES, VERD I TOT AQUESTA M'ENCANTARÀ, SEGUR!
PTNTS
Dolça

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu...

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...