- 4 ous
- 1 iogurt
- 400 gr xocolata (interior del pastis)
- 1 bossa de lacasitos
- 250 gr xocolata per fer la cobertura
- 280 gr sucre
- 280 gr oli oliva
- 280 gr farina
- 1 sobre llevat
- 100 gr nous
Batem en un bol els ous i el sucre fins obtenir una crema blanquinosa. Afegim l'oli, la farina i el llevat i seguim remenant fins obtenir una masa amb tots els ingredients ben integrats i sense cap grumoll.
Desfem la xocolata al microones o al bany maria al foc com ho tinguem millor i ho afegim a la barreja anterior i seguim treballant-t'ho; esmicolem les nous i les tirem a la barreja.
Posem la masa anterior en un motlle i al forn a uns 190º durant uns 30 minuts, com sempre ho anem controlant amb un punxó per veure si està feta o no la masa, si surt net ja el podem treure i sinó el deixem una mica més.
Un cop fred fem la cobertura de xocolata i el banyem.
Comentaris
La presentació fenomenal, i el fillol GUAPÍSSIM!
Petunets,
Eva.
Petons
Petons!
Cullerot Festuc eh que si que és guapo el meu fillol a part d'un trapella que aqui t'espero.
Marta gràcies mira guardem la recepta per l'any que ve
Petonets a totes i gracies !!
mar
petonets
ptns.