Ingredients:
- 400 gr de carn picada de pollastre
- 1 ceba
- 500 ml de llet de vaca sencera
- 3 rovells d'ou
- 100 gr de farina
- 50 gr maizena
- sal pebre i nou moscada
- 3 clares
- pa rallat
Agafem una cassola i fem un sofregit amb una mica d'oli i la ceba ben picada fins que quedin rosa, aproximadament uns 20 min.
Un cop la ceba hagi agafat color afegirem la carn picada del pollastre i li donarem unes voltes, molt poca estona.
A part en una batidora (thermomix) hi barrejarem la llet, la farina, la maizena i els tres rovells d'ou un a un perquè la masa els vagi absorvint lentament, finalment sal pebrem i posem nou moscada al gust, compte amb la nou moscada si hi ha petits a casa perquè en certes dosis pot ser tóxica.
Afegim la barreja que em fet anteriorment al sofregit que tenim amb la carn de pollastre i ho anem remenant fins que veiem que es crea una masa compacte que es desenganxa de les parets de la cassola. Ho retirem i ho deixem refredar.
Un cop tenim la masa de croquetes freda la posem en una màniga pastissera, o agafem una cullera i fem boletes i santes pasques i li donem la forma que bonament poguem, les pasem per la clara d'ou i les fregim en oli d'oliva ....... i a posar pitets, tovallons i el que faci falta.
Comentaris
Besos!
una abraçada.
Petons!
No sabia jo això de la nou moscada...
Petunets,
Eva.