Ves al contingut principal

EL MEU PRIMER PREMI !!!!



SISTERHOOD AWARD


Amics i companys blogaires, la Margarida de EL MÓN DE LA CUINA, m'ha concedit el meu primer premi ... el Sisterhood Award, em fa molta il.lussió per diverses raons; en primer lloc, perque és el premi que rebo, en segon lloc perque no fa res que estic entre vosaltres i sentir-me reconeguda fa molta il.lussió i per últim perque el premi es converteix en una càrrega d'energia per seguir endavant amb el blog.


Gràcies a la Margarida encara em sento més integrada en aquest món virtual de la cuina, on ja començo a tenir companys que cada dia t'alegren la jornada amb noves receptes, comentaris, idees ... sou una comunitat fantàstica de la que realment estic molt contenta d'haver pasat a formar part; a veure si en una trobada us vaig coneixent.

Us recomano, tot i que segur que tots el coneixeu, el blog de la Margarida, El Món de la Cuina, on totes les receptes són d'aquelles que quan les veus dius, aixó ho faré; no hi ha complicacions, la redacció de les receptes és clara i entendora, les fotos molt ben fetes i tot el blog és fresc e interessant, de veritat qui no el conegui ja triga....


Bè i ara em toca a mi concedir aquest premi a cinc companys més ... l'elecció és dificil perque tots us el mereixeu ... però la tria dels cinc és:



  1. Al Rubén de - A la Cuina


  2. A la Maria Dolores de - Cuinant

  3. A la Silvia de - Deliciosa Marta

  4. A la Sónia de - Un pinup en la cocina

Us animo a que feu un volt pels blogs destacats perque val la pena es nota que els ingredients són de primera qualitat.


Un cop més gràcies i "endavant amb el programa" !!!!!!!!!!!!!!!!!


Comentaris

vacapaca ha dit…
Moltes Felicitats!! Es un bon començament!!
deliciosa martha ha dit…
Ostres Mar, moltíssimes gràcies! Sembla que compartim m´s coses que l'amor per la cuina...l'amor per les nostres petites!! Ara mateix fitxo el teu bloc per seguir-te dia a dia ;)
Quel ha dit…
Moltes felicitats carinyo per aquest reconeixement a tota la il·lusió que volques en aquest blog per a compartir la teva passió per la cuina amb tohom. smuackis
Merchi ha dit…
Muchisimas felicidades preciosa!!. Es el primero, pero sin duda alguna no será el último.

Muasssss besotes y feliz día ;)
MAR ha dit…
Moltes gràcies a tots pels vostres escrits, la veritat estic molt contenta mira ... em fa il.lussió i el que deia ... són energies.

Gràcies Merchi por tu felicitacion .. hace ilusión que algo que haces con amor veas que la gente lo agradece.

Muchos besoso y gracias
mar
ANNAFS ha dit…
Moltes felicitats, Mar. Segur que encara que sigui el primer no serà l' últim.
ptns.
RUBEN ha dit…
Mar! Quina emoció! Moltes gràcies per aquest premi, de debò!
Una abraçada ben forta!
Mercè ha dit…
Mar, felicitats!! I a partir d'ara, ja veuràs... un darrera l'altre! ;) jeje
Petons!
Marta ha dit…
Mar, moltes gràcies! quina il.lusió m´ha fet el premi! gràcies per pensar en mi perque, com tu, fa poc que he començat aixó del blog.
Petons
MAR ha dit…
Hola companys:

Saps Anna em sembla que el que més il.lussió fa és el primer ... moltes gràcies.

De res Rubén m'agrada molt el teu blog i les teves receptes per aixó vaig pensar en tú.

Mercè gracies ... les teves són les felicitacions que de més lluny m'han arribat.. són internacional trasatlàntiques .... quin lujuss.

Ah que sí Marta que fa ilu ... i com a principiants també em fa fer gràcia compartir-lo amb tú

Apa petonets a tots i gràcies a tothom de nou
mar
Anònim ha dit…
El G4 cuinetes de Girona està encantat amb aquest plat tant sucós!

Per anar fent boca hem afegit mandonguilles al plat de pollastre amb escamarlans que estem cuinant ara per menjar el dilluns de Pascua.

Moltes felicitats per un premi tant merescut!!!!!!!!! de part de les teves fans de Girona
MAR ha dit…
No hi ha millor club de fans que la meva sogre i les seves amigues, que són cuineres de les de tota la vida i que fan uns platillos que es per llepar-se els dits fins els colzes, es reuneixen per cuinar ... aiii i si les olles, cassoles, paelles, forn i estris parlessin ... tot Girona trontullaria !!!!

Gràcies mami Gi ... mil petons a totes !!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…