CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

GRAELLES

 Tenir una llar de foc a casa té mooooolts avantatges, com a mínim des del meu punt de vista, per una banda és una font de calor deliciosa, escalfa l'ambient i fa mai més ben dit, caliu; és econòmic, visualment és tot un espectacle, a mi em pasa com amb el mar, em puc passar hores i hores mirant i entro en un estat com de semi-hipnosis, d'altra banda també el podem fer servir per cuinar.... el que sigui, qualsevol cosa susceptible de cabre en unes graelles, sense anar més lluny aquí us poso tres fotos, d'una pizza .... d'una torrada .. i d'uns carbassons que vem fer juntament amb espàrrecs verds, xampinyons i alberginies ... tot un plaer al paladar.


Quan fas servir les brases per cuinar, et doncs compte de quan ens ha fet perdre de sabors el salt tecnològic de passar de cuinar a terra a fogons siguin de gas natural, butà o vitros .... quan es cuina amb brasa els aromes que agafa la carn, peix, pa, verdures .. el que sigui que hi posem són increïbles, ens mengem una part de terra, d'aromes de bosc, de natura .....
Un cop més tenim un exemple que l'avenç tecnològic ens ha fet perdre si més no qualitat gastronòmica en el seu estat més elemental.

2 comentaris:

carmen rico ha dit...

Los que podeis disfrutar de una buena lumbre, sois unos afortunados.
Es el sabor auténtico de los alimentos y ese olor...
Un abrazo

Sol ha dit...

Para cuando vais a organizar un buen lechazo de Valladolid? Ahora ya casi tenemos la mano "trancada" seria una buena forma de inaugurar la temporada de primavera¡
Yo pongo el vino¡,,,¡,
Sol