CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

BUNYOLS DE BACALLÀ

 
 
 
 
 
Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla.
 
Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema.
Són un entrant boníssim i que fa festa.
 
 
Ingredients:
  • 250 gr de bacallà desalat
  • 2 grans d'all
  • Julivert fresc
  • 100 gr de farina
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de llevat
  • 150 ml d'aigua
Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada.
 
Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls.
 
Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli quan estigui ben calent amb una culleradeta anem tirant boletes de masa de bunyols , veureu que començen a flotar  i els hi aneu donant voltes fins que són ben rossets i ja els podem posar sobre un paper de cuina que absorbeixi l'excès d'oli i a taula .
 
Espero que us animeu a fer aquest plat, és molt senzill i molt bó
 
Bon profit !!!!