CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

MAGDALENES 2º PART

Una de les llaminadures que se'm resisteixen són les magdalens, bé de fet, haig d'admetre que cuino millor plats salats que dolços, mira ... no em surten del tot bé i les magdalenes no són una excepció... ja fa temps vaig publicar una entrada de magdalenes i bè però ara n'he provat una altre (treta d'un blog que no hi ha manera de trobar ara per posar-vos la referència, si l'autor@ ho detecta si us plau que m'ho digui que hi farem esment); aquestes han quedat diferents de les altres una mica més esponjoses i gustoses.

Ingredients (33 magdalenes, ni fet expressament)
  • 4 ous
  • 250 gr de sucre
  • 350 gr de farina
  • 250 cc oli d'oliva
  • 1 iogurt de llimona
  • 1 sobre de llevat químic Royal.
  • sucre llustre.
  • cacao en pols.
Montem les clares a punt de neu i les reservem.En un bol barrejem el sucre amb l'oli fins que ho tinguem tot ben integrat i anirem incorporant poc a poc la farina amb el llevat i la ratlladura d'una llimona.



Un cop tenim una masa ben homogénea, hi podem afegir el cacao si en volem de xocolata i sinó ja podem directament omplir les oblees de les magdalenes i ho espolsem tot amb sucre llustre i cap al forn amb el turbo a 190º durant uns 15 min.

9 comentaris:

vacapaca ha dit...

Que ricas!! Soy la primera así que me llevo una!! La verdad que dar con la medida exacta de la magdalena es complicado ... pero las tuyas son perfectas!!Un saludo, Montse.

María José ha dit...

Para mí junto con el bizcocho, el desayuno ideal.
¿ Te queda alguna ?
Un abrazo,
María José.

Gemma ha dit...

Per què dius que no et queden bé? Per la foto dirien que t'han quedat perfectes, esponjoses i amb el típic "copete" de les magdalenes :)

MAR ha dit...

bon dia

Vacapaca ... si que es puñetera la repostería .. sabes que pasa que nunca me ajusto a una receta siempre me gusta poner de mi cosecha y en salado es genial pero en dulce tienes que haces al dedillo todo sino... patupuffff ..

Maria José ... ohh si el bizcocho que rico que és para el desayuno com mermelada ... mmmmm ...

GEmma: no si bones han quedat es que estic una mica "obsessionada" amb el tema magdalenes pq al meu marit li agraden molt i és com una puntilla que porto ...

Petonets senyores i bon cap de setmana

Margarida ha dit...

Tenen una pinta fantàstica! Les de compra no me les podria menjar, de fet no n'he comprat mai, però les fetes a casa... són una delícia. Enlloc de cacau hi poso trossos de xocolata, i els encanta trobar la xocolata desfeta mentre se la mengen.
Bon cap de setmana

MAR ha dit...

hola Margarida i tant la bolleria comerial és incomestible a tots nivells, a mi tampoc m'agrada gens tenen gust quimic i jo que sé els greixos que hi posen com a minim el fet a casa saps que porta ... provaré la xocolata deu quedar bonissim... gràcies !!
bon cap de setmana

ANNAFS ha dit...

Donçs aquestes no se t' ha resistit! t' han quedat molt bé.
A mi em passa el mateix amb les magdalenes. Em costen i no em surten gaire bé. Hauré de provar auqestes a veure si em surten com tu.
ptns.

Marta ha dit...

T'han quedat molt bé Mar! semblan perfectes. Segur que ja le has agafat el truquillo.
Petons

MAR ha dit...

Anna i Marta gràcies pels vostres ànims ... la verita es que són molt bones i aquella oloreta que desprenen quan estàn pujant dins el forn, em sembla que és una de les olors més bones que existeixen ... mmmm com la de pa calent ...

Petonets