Passa al contingut principal

Pinxitos de pasta fresca


pinxitos de pasta fresca
 
Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats.

Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts.

Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia.

Ingredients
  • Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets.
  • Tomàquet deshidratat i conservat en oli
  • Boletes mini de mozzarella
  • Salsa pesto
  • Bastonets per enfilar els ingredients
Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin.

Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozzarella, un ravioli, una altre boleta de mozzarella i per acabar posem un trosset més de tomàquet.

Els enllestim en una plata de servir i els hi posem per sobre una mica de salsa pesto rebaixada amb oli d'oliva.

I ja ho tenim llest ... com veieu poca feina, amb ingredients que trobem fàcilment al supermercat i amb una presentació original.

Bon profit !!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu