Ves al contingut principal

PIZZA CARLA


A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix.

En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com.

El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res.


Ingredients:


  • 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix)

  • 1 tomàquet vermell

  • 10 xampinyons petits

  • Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió)

  • Formatge rallat mozzarella

  • Orenga

  • Pernil dolç


Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaquet vermell i el vaig salpebrar.


Tallem el pernil dolç i el posem sobre el tomàquet rallat.


Agafem un pela patates i fem làmines molt fines del formatge semi tendre i les extenem sobre el pernil dolç, a sobre hi posem els xampinyons tallats a quarts i ho rematem a una fina cap de formatge mozzarella i ho cobrim amb una mica d'orenga.


Al forn turbo a 200º uns cinc minuts com a molt i ja està feta la pizza Carla .


Bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Laura. ha dit…
A nosotros también nos encanta hacer las pizzas en casa, hace tiempo que no las compramos. esta se ve muy rica.
Besos!
ANNAFS ha dit…
Les pizzes casolanes són les millors.I amb pa de motlle, mol més ràpid. Una bona idea aixó d' aplanar el pa, així queda més fineta.
ptns.
Margarida ha dit…
Així està de maca la Carla, amb aquests plats que li prepares!
Petonets
Dolorss ha dit…
Si senyora, una bona idea perquè la Carla s’acabi tota la pizza i pugui mastegar be.
Els que porten “braquets” també la poden fer... i els que tinguem ganes de menjar una cosa ràpida i bona... també.

Petons
La cuina vermella ha dit…
La Carla és un amor, i la seva marona la millor del món perquè li prepara les pizzes a mida!! petons.
El cullerot Festuc ha dit…
La Carla segur que creix molt amb aquests menjars a la seva mida!!! Quina gran idea!
Petunets,
Eva.
Glòria ha dit…
Ja m'magino la Carla "devorant" la pizza a la seva mida,je, je.
Mercè ha dit…
Bona idea substituir la base de pizza per pa bimbo perquè la Carla ho pugui menjar tot! :)
Petons!
MAR ha dit…
molt bon dia senyores

Si realment és una bona idea que mai m'havia pasat pel cap fer servir el pa de motlle com a substitució de la base de pizza per la patufa... a part et dóna moltes possibilitats ...i clar com que és bona menjadora doncs apaaaaa a fer invents amb la Carla .....

Petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris.
Gemma ha dit…
Molt bona idea per aconseguir una pizza tova i menjívola... segur que la Carla no en va deixar ni una engurna!

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…