A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix.
En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com.
El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res.
Ingredients:
- 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix)
- 1 tomàquet vermell
- 10 xampinyons petits
- Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió)
- Formatge rallat mozzarella
- Orenga
- Pernil dolç
Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaquet vermell i el vaig salpebrar.
Tallem el pernil dolç i el posem sobre el tomàquet rallat.
Agafem un pela patates i fem làmines molt fines del formatge semi tendre i les extenem sobre el pernil dolç, a sobre hi posem els xampinyons tallats a quarts i ho rematem a una fina cap de formatge mozzarella i ho cobrim amb una mica d'orenga.
Al forn turbo a 200º uns cinc minuts com a molt i ja està feta la pizza Carla .
Bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comentaris
Besos!
ptns.
Petonets
Els que porten “braquets” també la poden fer... i els que tinguem ganes de menjar una cosa ràpida i bona... també.
Petons
Petunets,
Eva.
Petons!
Si realment és una bona idea que mai m'havia pasat pel cap fer servir el pa de motlle com a substitució de la base de pizza per la patufa... a part et dóna moltes possibilitats ...i clar com que és bona menjadora doncs apaaaaa a fer invents amb la Carla .....
Petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris.