Ves al contingut principal

L'HAMBURGUESA BIOLÒGICA DE L'HÀBALUC

Jo tinc tres germanes, si totes nenes les quatre !!!, i cada dos mesos més o menys intentem anar a sopar les quatre sense marits ni fills, i fem el que ja és conegut a la familia com l'Akelarre, òbviament aquest apel.latiu ens l'han posat els marits ... ji ji ji ... el fet és que ens ho pasem molt bé, riem molt i xerrem com cotorres, dó que ens ha estat concedit per gracia divina a cada una de les quatre.

Ahir vam anar a un restaurant que està al carrer Enrique Granados entre Mallorca i Valéncia que es diu Hàbaluc, es cuina natural i productes ecológics, però la seva carta engloba moltes més propostes com són una varietat d'empanades argentines boníssimes, ahir vam provar la d'esberginies, la de tomàquets secs amb mozzarella i la de carbassa, no us sabria dir quina estava més bona,n'hi havia uns sis o set tipus diferents, a més tenen amanides molt completes, carpaccio de vedella, lluç amb crosta d'herbes i salsa de raím acompanyat de cuscús, canelons vegetals, pastis de carn a l'argentina, lasagna de carn, risottos i un llarg etcétera de plats fets amb productes ecológics i amb bona presentació i el preu molt ajustat.

Els primers menys les empanades els vam trobar una mica justos de quantitat, els segons com aquesta hamburguesa ecológica que us presentem estaven molt i molt bons, acompanyada d'unes patates fregides de les de veritat, fetes al moment en el seu punt de cruixent i molt bones, tots els segons van estar molt bé i les postres són increibles, vam provar el cheesecake i el brownie i de veritat que ens queien les llàgrimes, són postres cassolanes molt ben fetes.

I com a últim comentari es que tenen terrassa i s'hi està molt bé i fresquet però sobretot, sigui dins o fora reserveu.

Comentaris

vacapaca ha dit…
Gràcies per la informació! Jo només tinc una germana i la veritat que hauríem de sortir més juntes. Que sopar tan entretingut!! Petons, Montse.
Mercè ha dit…
Carai, que bé que us ho munteu les quatre!! jeje :)
Petons!
Gemma ha dit…
És genial que tingueu tan bona relació les quatre germanes, aquests akelarres són una tradició fantàstica je je je...
ANNAFS ha dit…
Que bé que us avingueu tant totes quatre.
Jo no tinc cap germana, només un germà. I a les meves filles sempre els hi dic que s' han d' avenir molt i que segurament , quan siguin grans es trobaran a faltar si no estan tan juntes..., però tenen 14 anys, i quan els dic aixó em miren com si m' hagués tornat boja..
ptns.
Marta ha dit…
He anat a aquest restaurant moltes vagades i está molt bé! fan menú al migdia que surt molt bé de preu i el menjar es bo i original.
La hamburguesa mai l'he probat peró segur que esta fantastica.
Jo tinc una germana i est a Málaga....
Petons
MAR ha dit…
senyores

Vacapaca: jo tinc la sort que tenim molt bona relació amb les meves germanes i ens ho pasen pipa juntes .. xerrant, criticant ... ji ji ji

Mercè: si que ens ho montem bé si ..

Gemma:Els akelarres són divertidissims a més fem xiular les orelles de mig Barcelona ja ja ja

Anna: Doncs si però amb 14 anys no és extrany que et mirin aixi, a aquesta edat .. .en fin.. tot és molt complicat

Marta: Quina gràcia si que està molt bé de preu i es agradable.

petonets i gràcies pels vostres comentaris.
Margarida ha dit…
Ja m'hauria agradat a mi tenir germanes per montar-me aquestes festetes! Però només tinc germans.... i no és el mateix. Les meves filles només es porten 2 anys de diferència i fins no fa gaire no s'entenien gens. Fins i tot de petites les vaig posar a dormir juntes a l'habitació i uns anys més tard les vaig haver de posar en habitacions separades: una era noctàmbula, l'altra feia com les gallinetes. Hi havia crits a la nit i crits al matí.
Ara la cosa ha millorat, i espero que amb el temps tinguin la bona relació que tens tu amb les teves germanes.
Una abraçada.
MAR ha dit…
Hola Margarida no ho dubtis nosaltres quatre quan erem petites erem un sac de gemecs ens discutiem, ens estiravem cabells, cridavem ....però jugavem molt juntes i de grans tot aixó pasa i queda una gran estimació i amistat ..

una abraçada
sol ha dit…
Hola Mar, no conocía tu blog... He pasado fuera del Hàbaluc y he visto esas empanadas argentinas que tienen muy buena pinta.¡Habrá que probarlas!
Pienso que no hay mejor reunión que la que se organiza en torno a la mesa.
Un beso... muy lindo tu Roger!
Josepb. ha dit…
Mar; m'imagino el teu pare, buscan una camisa per posar-se... -dic una camisa, per exemple- i amb cinc noies a casa... l'he trovaba la camisa?. Josepb -menja de bacallà-

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…