Ves al contingut principal

QUIN POLLASTRE !!!!!!!!!!!

Avui el nostre estimat col.laborador Jordi de la "Cuina de subsistencia per homes sols", ens porta una recepta super orginal, senzilla i divertida, sobretot si al final no quedes imputat.
Com veureu no em acompanyat fotografia del pollastre perquè a l'hora de pensar-hi se'ns han apilonat tal quantitat d'imatges de cares que ens em posat nerviosos i tot... ho sigui que ho deixem al parer de cadascún de vosaltres ... veureu la feinada que tindreu per escollir nomès una ...
EL principal tret d'aquest plat és el seu resultat a taula; en els temps que córren el seu resultat no l'aconsegueixen ni els millors restaurant tri estrellats ..... R I U R E .... l'ingredient bàsic perquè la vida sigui fantàstica i la resta d'aliments ens sentin bé .... doncs ja està tot dit aqui us deixo la recepta, si no voleu pelar patates a la grajola us recomano que no la feu .. .aixó si si us plau Rieu .. que és de franc nois !!!!!!!!!!!!

RECETA DE POLLO

POLLO "AL AYUNTAMIENTO"

Ingredientes
  • Un pollo
  • Un despacho
  • Varios chorizos

    Preparación
  • 1. Se coge el pollo y póngasele una corbata
  • 2. Colóquesele en el mejor despacho de un ayuntamiento.
  • 3. Rodéesele de unos chorizos frescos.
  • 4. Déjesele a su antojo durante un tiempo.
  • 5. Y el solito se va haciendo rico, rico, rico...

Comentaris

Laura. ha dit…
Geniallll jajaj.... muy bueno!

Besos!
paco ha dit…
molt bó genial..salutaçions paco
Marta ha dit…
Aquesta és com la dieta del riure:
De primer RIU de segon RIU i de postres RIU, fàcil no? doncs, per que no rius?

Ptnts
La cuina vermella ha dit…
jajajajajajajajaj!!! bravo!!!
Mercè ha dit…
Molt bo!!
Però posant-nos una mica seriosos en el tema, la veritat és que sembla que amb la crisi estiguin sortint casos de corrupció com bolets! Quin país!
Petons!
Gemma ha dit…
Fantàstica recepta, molt adequada als temps que corren :)))))
MAR ha dit…
Bon dia

doncs si francament entre Millets, Gurtels, Prenafetes,Alavedres, Alcaldes diversos, Costes .... en fin o bé ens ho prenem a riure o sino no sé on acabarem

petonets a tothom i bona castanyada !!!!1

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…