Passa al contingut principal

MAGDALENES III DEFINITIVES !!!!!!!!!!!!!!!!

Els que aneu seguint aquest blog, que per cert moltes gràcies, sabreu que una de les meves assignatures pendents era trobar la recepta de magdalena perfecte. Doncs bé gràcies a la Dolors l'he trobat, és la tercera recepta que hi ha penjada en aquest blog de magdalenes, si bé les dues anteriors eren bones aquesta, al meu parer personal, les supera de llarg.
Per mi són molt cómodes a la Carla li encanten i se les menja xuclant, tant sucades amb llet, herència directe del seu pare, com per brenar amb el iogurt o dins una natilla etc ... a més el que diem sempre, és bolleria però feta a casa sé què menja la meva familia quan la faig jo, no hi ha ingredients contra produents .....
Són fàcils de fer, rapides, amb ingredients que sempre tens al rebost i queden molt i molt esponjoses i molt gustoses, a part que si les conserves en un tupper aguanten més d'una setmana en perfecte estat.


Els ingredients són:
  • 150 gr de sucre
  • 3 ous
  • sal
  • 250 cc oli
  • 120 cc llet
  • 350 gr farina
  • 1 sobre de llevat quimic tipus Royal

Jo ho faig al thermomix, qui no en tingui ho pot fer tranquilament a mà.
Posem el sucre i els ous amb l'accessori papallona posat i ho deixem uns 10 minuts que es vaig enblanquint la barreja.
Passat aquest temps hi afegim la sal, oli, llet, farina i el llevat quimic i ho barrejem bé.
Agafem motlles de magdalenes i els omplim uns 2/3 de la seva capacitat i les espolsem una mica amb sucre glas.
Cap al forn pre escalfat a 180º durant uns 10/15 min. Jo sempre faig la prova de punxar amb un escuradents si surt net es que ja estàn fetes.

Comentaris

Gemma ha dit…
Ja es veu per les fotos que aquestes han de ser les definitives... Les que faig jo no porten llet, però em sembla que ho provaré ;)
Laura. ha dit…
Si tan bien hablas de ellas, tendre que probarlas, me las apunto y te cuento!

Besos!
Reme y Núria ha dit…
Como tu es mi asignatura pendiente, no tengo unas madalenas que diga ¡etas son!
probaré las tuyas
Besos
josep ha dit…
Mar,
No sé si són les magdalenes definitives o no, però bones-bones ho havien de ser.
Una abraçada
dolorss ha dit…
Mar, no saps el que m’alegra el que les consideris les definitives.
Jo també vaig anant fent provatures fins que vaig aconseguir les magdalenes que ens van agradar més, encara que hi ha moltes varietats però aquest per a mi les millors.
Petons
El cullerot Festuc ha dit…
Tenim telepatia amb el post! :)
Magdalenes, que bones que són! Estic totalment d'acord que com les casolanes res...No m'estranya que la Carla les devori!!
Petunets,
eva.
Mercè ha dit…
Mar, ja es veu per les fotos que han de ser delicioses!! La llet les ha de fer molt esponjoses!
Jo les faig semblant i de fet, abans de posar-les al forn, les poso 30 min a la nevera (truc de Pierre Hermé) perquè així sempre pugin bé. :p
Petons!
La cuina vermella ha dit…
Hola noies maques!! que bé que hagis trobat la recepta perfecta, que bé que la teva nina se les mengi de dues en dues!!! així doncs, si la Carla dona la seva aprovació en les apuntem per fer-les nosaltres! Molts petons.
ANNAFS ha dit…
a mi les madalenes, també em costen forca. Ja provaré la teva recepta, donçs veig que t' han quedat molt maques.
ptns.
Mar; Jo -em el teu permís- n'he he agafat una... bé la trobo bona... sí sí,està força bona... les altres dues no els he probat, per tant em quedo amb aquesta. Que vaigi de gust Mar.¡¡ Josepb.
He penjat en el meu blog, la segona part del Mercat del Ninot, si vols està convidada a visitar-lo. Salutacions Mar¡¡.
MAR ha dit…
Bon dia

Gemma: Sense llet? jo n'havia fet unes aixi però tampoc ... aiii

Laura: A ver ya me contaràs qué tal te salen !!

Menú: A ver si con esta receta pasamos curso de madalenas al fin.. sinó a setiembre !!

Josep: si que són bones si ...

Dolors: M'en alegro més jo que tú ... de segur era com una punxa clavada el tema madalena .... ji ji

Cullerot Festuc: si ja ja quina risa telepatia total.

Mercè: Eiiiii gracies pel truquillo ho faré aixi aquesta tarda que n'haig de fer a veure què tal... venint de tú segur que serà tot un èxit !!!!!

Cuina VErmella: I tant ja podeu pujar_hi de peus que la Carla és el micro gourmet de casa

Josep: Anda jo ja deia que no em sortien els números !!!!!! Ok aniré cap al teu blog a llegir lo del Ninot m'encanta.

apali petonets a tothom i com sempre moltes gracies

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz