CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

LA VITA È BELLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola amics, avui penjaré una recepta que és la millor que podeu aplicar a la vostre vida .... rieu rieu i rieu a kilos, tonelades, grapades i palades; és la sal de la vida, que sà i que bé senta agafar un bon atac de riure d'aquells que al final acabes plorant i tot.

Anem francament escassos d'aquest ingredient en la nostre vida cotidiana i no pot ser, ara s'acosten dies de felicitat, festa, germanor i com no de bons menjars i beures, però sobretot no ens deixem el riure, el gaudir de cada instant de la vida, dels nostres i perquè no, de nosaltres mateixos, mimemnos molt !!!!!!!

Si ja veieu avui m'ha agafat la vena nyonya ... però és que m'encanta el Nadal i els dies que l'envolten, el gaudeixo com quan era petita i a casa amb quatre germanes us podeu imaginar el que éren aquestes festes ..... màgiques !!!!!!!!!!!!
Així doncs fem un esforç tots plegats i repartim alegria a tothom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es per aixó que avui us adjunto video de la recepta en qüestió; hi ha infinitat de receptes per aconseguir-ho però jo us penjo aquesta.Bona setmana !!!!!!!!

video

5 comentaris:

manel ha dit...

moltes gràcies per la recepta :)
espero que aquestes festes no siguin una excepció i no et falti aquest ingredient tan important.

Gemma ha dit...

Je je je... és veritat que riure és el millor ingredient que podem posar a la vida!

La cuina vermella ha dit...

Mola riure, mola somriure, moles tu!

MAR ha dit...

BON DIA

i tant que si sino tenim sentit de l'humor sóm homes morts .. no pot ser ... ja sé que surten pates de gallo però us desitjo un vida plena de patas de gallo, arrugats com panses !!!!!!!!!

El cullerot Festuc ha dit...

Riure és la millor manera de ser feliç! Molt bo el video...no l'havia vist...
Petunets,
Eva.