Ves al contingut principal

LA VITA È BELLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola amics, avui penjaré una recepta que és la millor que podeu aplicar a la vostre vida .... rieu rieu i rieu a kilos, tonelades, grapades i palades; és la sal de la vida, que sà i que bé senta agafar un bon atac de riure d'aquells que al final acabes plorant i tot.

Anem francament escassos d'aquest ingredient en la nostre vida cotidiana i no pot ser, ara s'acosten dies de felicitat, festa, germanor i com no de bons menjars i beures, però sobretot no ens deixem el riure, el gaudir de cada instant de la vida, dels nostres i perquè no, de nosaltres mateixos, mimemnos molt !!!!!!!

Si ja veieu avui m'ha agafat la vena nyonya ... però és que m'encanta el Nadal i els dies que l'envolten, el gaudeixo com quan era petita i a casa amb quatre germanes us podeu imaginar el que éren aquestes festes ..... màgiques !!!!!!!!!!!!
Així doncs fem un esforç tots plegats i repartim alegria a tothom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es per aixó que avui us adjunto video de la recepta en qüestió; hi ha infinitat de receptes per aconseguir-ho però jo us penjo aquesta.



Bona setmana !!!!!!!!

Comentaris

manel ha dit…
moltes gràcies per la recepta :)
espero que aquestes festes no siguin una excepció i no et falti aquest ingredient tan important.
Gemma ha dit…
Je je je... és veritat que riure és el millor ingredient que podem posar a la vida!
La cuina vermella ha dit…
Mola riure, mola somriure, moles tu!
MAR ha dit…
BON DIA

i tant que si sino tenim sentit de l'humor sóm homes morts .. no pot ser ... ja sé que surten pates de gallo però us desitjo un vida plena de patas de gallo, arrugats com panses !!!!!!!!!
El cullerot Festuc ha dit…
Riure és la millor manera de ser feliç! Molt bo el video...no l'havia vist...
Petunets,
Eva.

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…