Ves al contingut principal

L'HORT A CASA



Avui us volia parlar d'una descoberta que ha vingut de la ma de la meva germana gran. Es tracta d'una empresa que es diu Disfruta & Verdura i vénen els seus productes a través d'Internet des de la seva web.

Tenen els horts a Cambrils, i en la periodicitat que tú desitjes, setmanal, quinzenal o mensual t'envien a casa caixes amb la seva collita. Hi ha moltes opcions de caixes des de verdures, fruites variades, cítrics, patates, cebes i alls, verdures i fruites per nens, caixes grans, petites,olis, ous de granja boníssims.

Doncs bé animada per la meva germana ho vaig provar i ara ja en sóc fan i addicte per aixó us ho comento, els productes són estacionals, és a dir cultiven el que toca per l'època de l'any en que ens trobem, que és realment el que el nostre cos ens demana, la qualitat de les verdures i frutes és excel.lent, t'ho porten a casa i el preu, al no haver-hi intermediari, és molt i molt bó.
D'altra banda com que fins que no reps la caixa no saps ben bé que t'envien, estimula i molt la cuina, ja que et trobes un producte a la nevera i has de pensar com fer-lo, d'altra banda menjes coses que habitualment potser no en compres.
Per tant tot són avantatges: comoditat, qualitat i economia .... a més feu un cop d'ull a la web perquè tenen unes caixes molt ben sortides que serveixen aquest dies per pocs diners per enviar com a regal.
No hi tinc comissió però crec que és un bon consell que us donc.

Comentaris

Laura. ha dit…
Mar, vengo a desearte unas felices fiestas, que lo pases genial.
Muchos besos!
MAR ha dit…
Gràcias Laura felices fiestas y mejor 2010 !!!!!!!!!
Besitos
El cullerot Festuc ha dit…
Ara mateix em passo a donar-hi un cop d'ull!
Petunets i Bones Festes Mar!
Eva.
Marta ha dit…
Tant de temps vivint a Cambrils i encara em sorpren!!
Bon Nadal

Ptnts
La cuina vermella ha dit…
Ara mateix ho anem a mirar!!!! Bon nadal estimada. Et desitgem el millor per a tu i els teus. Muac.
Margarida ha dit…
Ja els coneixia, perquè tot i que encara no he fet cap comanda (porto gairebé 3 mesos sense connexió!), he vist sovint el camió pel poble.
Que passis un Bon Any!
Una abraçada, Mar
ANNAFS ha dit…
Quina gràcia! Ja miraré la web.
Jo he comprat a vegades taronjes de València, per internet. El que passa és que eren super-cares, i ara he trobat un lloc al mercat municipal de Berga on també porten les taronges de València directament, sense cambres, i a mitad de preu.

Molt bones festes!!!

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…