CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

L'HORT A CASAAvui us volia parlar d'una descoberta que ha vingut de la ma de la meva germana gran. Es tracta d'una empresa que es diu Disfruta & Verdura i vénen els seus productes a través d'Internet des de la seva web.

Tenen els horts a Cambrils, i en la periodicitat que tú desitjes, setmanal, quinzenal o mensual t'envien a casa caixes amb la seva collita. Hi ha moltes opcions de caixes des de verdures, fruites variades, cítrics, patates, cebes i alls, verdures i fruites per nens, caixes grans, petites,olis, ous de granja boníssims.

Doncs bé animada per la meva germana ho vaig provar i ara ja en sóc fan i addicte per aixó us ho comento, els productes són estacionals, és a dir cultiven el que toca per l'època de l'any en que ens trobem, que és realment el que el nostre cos ens demana, la qualitat de les verdures i frutes és excel.lent, t'ho porten a casa i el preu, al no haver-hi intermediari, és molt i molt bó.
D'altra banda com que fins que no reps la caixa no saps ben bé que t'envien, estimula i molt la cuina, ja que et trobes un producte a la nevera i has de pensar com fer-lo, d'altra banda menjes coses que habitualment potser no en compres.
Per tant tot són avantatges: comoditat, qualitat i economia .... a més feu un cop d'ull a la web perquè tenen unes caixes molt ben sortides que serveixen aquest dies per pocs diners per enviar com a regal.
No hi tinc comissió però crec que és un bon consell que us donc.

7 comentaris:

Laura. ha dit...

Mar, vengo a desearte unas felices fiestas, que lo pases genial.
Muchos besos!

MAR ha dit...

Gràcias Laura felices fiestas y mejor 2010 !!!!!!!!!
Besitos

El cullerot Festuc ha dit...

Ara mateix em passo a donar-hi un cop d'ull!
Petunets i Bones Festes Mar!
Eva.

Marta ha dit...

Tant de temps vivint a Cambrils i encara em sorpren!!
Bon Nadal

Ptnts

La cuina vermella ha dit...

Ara mateix ho anem a mirar!!!! Bon nadal estimada. Et desitgem el millor per a tu i els teus. Muac.

Margarida ha dit...

Ja els coneixia, perquè tot i que encara no he fet cap comanda (porto gairebé 3 mesos sense connexió!), he vist sovint el camió pel poble.
Que passis un Bon Any!
Una abraçada, Mar

ANNAFS ha dit...

Quina gràcia! Ja miraré la web.
Jo he comprat a vegades taronjes de València, per internet. El que passa és que eren super-cares, i ara he trobat un lloc al mercat municipal de Berga on també porten les taronges de València directament, sense cambres, i a mitad de preu.

Molt bones festes!!!