Passa al contingut principal

L'HORT A CASA



Avui us volia parlar d'una descoberta que ha vingut de la ma de la meva germana gran. Es tracta d'una empresa que es diu Disfruta & Verdura i vénen els seus productes a través d'Internet des de la seva web.

Tenen els horts a Cambrils, i en la periodicitat que tú desitjes, setmanal, quinzenal o mensual t'envien a casa caixes amb la seva collita. Hi ha moltes opcions de caixes des de verdures, fruites variades, cítrics, patates, cebes i alls, verdures i fruites per nens, caixes grans, petites,olis, ous de granja boníssims.

Doncs bé animada per la meva germana ho vaig provar i ara ja en sóc fan i addicte per aixó us ho comento, els productes són estacionals, és a dir cultiven el que toca per l'època de l'any en que ens trobem, que és realment el que el nostre cos ens demana, la qualitat de les verdures i frutes és excel.lent, t'ho porten a casa i el preu, al no haver-hi intermediari, és molt i molt bó.
D'altra banda com que fins que no reps la caixa no saps ben bé que t'envien, estimula i molt la cuina, ja que et trobes un producte a la nevera i has de pensar com fer-lo, d'altra banda menjes coses que habitualment potser no en compres.
Per tant tot són avantatges: comoditat, qualitat i economia .... a més feu un cop d'ull a la web perquè tenen unes caixes molt ben sortides que serveixen aquest dies per pocs diners per enviar com a regal.
No hi tinc comissió però crec que és un bon consell que us donc.

Comentaris

Laura. ha dit…
Mar, vengo a desearte unas felices fiestas, que lo pases genial.
Muchos besos!
MAR ha dit…
Gràcias Laura felices fiestas y mejor 2010 !!!!!!!!!
Besitos
El cullerot Festuc ha dit…
Ara mateix em passo a donar-hi un cop d'ull!
Petunets i Bones Festes Mar!
Eva.
Marta Padenous ha dit…
Tant de temps vivint a Cambrils i encara em sorpren!!
Bon Nadal

Ptnts
La cuina vermella ha dit…
Ara mateix ho anem a mirar!!!! Bon nadal estimada. Et desitgem el millor per a tu i els teus. Muac.
Margarida ha dit…
Ja els coneixia, perquè tot i que encara no he fet cap comanda (porto gairebé 3 mesos sense connexió!), he vist sovint el camió pel poble.
Que passis un Bon Any!
Una abraçada, Mar
ANNAFS ha dit…
Quina gràcia! Ja miraré la web.
Jo he comprat a vegades taronjes de València, per internet. El que passa és que eren super-cares, i ara he trobat un lloc al mercat municipal de Berga on també porten les taronges de València directament, sense cambres, i a mitad de preu.

Molt bones festes!!!

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu