CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

Croquetes lletjes però bonissimes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hi ha evidencies que són irrefutables, com que aquestes croquetes estèticament són lletjes com elles soles, però us aseguro que l'altre evidència irrefutable és que són boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisimes !!!
L'experta catadora de croquetes que tenim a casa, la srta. Carla té un paladar especialitzat en croquetes (entre d'altres coses) com son pare i aquestes les devora, són molt suaus i molt gustoses queden molt i molt bones i super ràpides de fer.
La recepta la vaig treure de la gran mestre on les hagi Sra.Ruscalleda ..... així que el que us dic lletjes com un pecat pero bones com un miracle .... bè ara que s'acosta setmana santa crec que li va al "dedillo" aquesta frase .... si avui estem aguts es nota que és l'últim dia que treballem abans de vacances ....


Ingredients:
  • 400 gr de carn picada de pollastre
  • 1 ceba
  • 500 ml de llet de vaca sencera
  • 3 rovells d'ou
  • 100 gr de farina
  • 50 gr maizena
  • sal pebre i nou moscada
  • 3 clares
  • pa rallat

Agafem una cassola i fem un sofregit amb una mica d'oli i la ceba ben picada fins que quedin rosa, aproximadament uns 20 min.
Un cop la ceba hagi agafat color afegirem la carn picada del pollastre i li donarem unes voltes, molt poca estona.

A part en una batidora (thermomix) hi barrejarem la llet, la farina, la maizena i els tres rovells d'ou un a un perquè la masa els vagi absorvint lentament, finalment sal pebrem i posem nou moscada al gust, compte amb la nou moscada si hi ha petits a casa perquè en certes dosis pot ser tóxica.

Afegim la barreja que em fet anteriorment al sofregit que tenim amb la carn de pollastre i ho anem remenant fins que veiem que es crea una masa compacte que es desenganxa de les parets de la cassola. Ho retirem i ho deixem refredar.

Un cop tenim la masa de croquetes freda la posem en una màniga pastissera, o agafem una cullera i fem boletes i santes pasques i li donem la forma que bonament poguem, les pasem per la clara d'ou i les fregim en oli d'oliva ....... i a posar pitets, tovallons i el que faci falta.

Us desitjo a tots una molt bona Setmana Santa, gaudiu dels dies més llargs i sobretot cuineu molt i sigueu molt feliços .... ah .... i compte amb les mones que sinó al final en comptes d'operació biquini farem tots plegats operació pareo ..... però que feliços serem ..eh !!!!

6 comentaris:

Laura. ha dit...

A mi no me parecen feas, como no me salen, me parece que te han quedado estupendas, me encantan las croquetas, asi que anoto esta receta para ver si me salen!

Besos!

manel ha dit...

tens raó, boníssimes ho han de ser, i lletges... tampoc no exageris, o et penses que tots sabem fer-les com les de fàbrica?
una abraçada.

Mercè ha dit...

Mar, home... tan lletges tampoc són!! Però estic amb tu, si són de la Rusqui, segur que són bonííííííííssimes!! :)
Petons!

El cullerot Festuc ha dit...

recepta de la Rusca triunf total!!! M'encanten les croquetes, això si, casolanes! Probarem les teves!!!
No sabia jo això de la nou moscada...
Petunets,
Eva.

Gemma ha dit...

Si la recepta és de la Rusacalleda, segur que va triomfar. Ja veig que la Carla té el paladar molt fi ;)

mercè ha dit...

Hola, acabo de descobrir el teu blog a partir del cafè de nit i veig que hi trobaré un grapat de bons plats!,però abans de res dir-te que discrepo: aquestes croquetes NO SÓN LLETGES! són irregulars i casolanes, com han de ser, que per clòniques ja tenim les de La Sirena no??A reveure!MERCÈ-Destapant Cassoles.