Passa al contingut principal

JA TORNO A SER AQUI ...

Benvolguts amics i seguidors, perdoneu la meva absencia al blog des d'abans de l'estiu .. per sort no ha estat per un motiu en concret que ens hagi afectat negativament, sinó la mandrota aquella de ara setembre acaven vacances començem l'escola, xandalls, motxiles, amunt i avall i mira entre pitus i flautes que no entre olles i cassoles ho he anat deixant i no pot ser !!!!!!!

Espero ben aviat reempendre la feina ...  perquè ja he vist que l'atmósfera bloguera està més viva que mai ...

Una abraçada
mar

Comentaris

Gemma ha dit…
Benvinguda de nou! Fes fora la mandra i a tornar a postejar! Que tots tenim ganes de llegir noves receptes ;)
vacapaca ha dit…
Benvingudaaaaa!! ja era hora!! jijiji ... maca aqui estem totes!! fins molt aviat!! un petonet de la vaca!!!!
ANNAFS ha dit…
a vegades va bé fer una temporada de descans, segur que ara t' hi posaràs amb mes ganes.
Mercè ha dit…
Benvinguda! I endavant amb el blog! ;) Fins aviat! Petons!
MAR ha dit…
Ai si sabeu que pasa que amb la calor fas cuina de subsistència ben allunyada dels focs i forn i ara ja vé de gust sobretot aquesta setmana que fa un fred ... ens prepara pel nadal !!

ptonets

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal...

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque...

BUNYOLS DE BACALLÀ

          Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla.   Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.     Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada.   Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que...