CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

AMANIDA DE NO REGIM

Si ja ho sé que fa molt de temps que no us dic res ..... però em sembla que la sequera comença a acabar ...

Avui us presento una amanida que va néixer de la necessitat de compaginar el règim del meu marit amb la resta de comensals de la taula, jo volia que gaudís del sopar amb els amics i que al mateix temps no es sentís massa "discriminat" gastronòmicament parlant, així que vam fer una amanida de primer, la seva no us la descric perquè no té massa interès que diguem però la de la resta de la taula va ser més interessant:

INGREDIENTS:
  • Mesclum d'enciams
  • Tomàquet cherry
  • 1 mango
  • 10 maduixots
  • Pipes de carbassa
  • Nous
  • préssec deshidratat
  • 5 Orellons secs
Vinagreta:
  • Oli d'oliva verge
  • 1 cullerada de mel
  • 2 cullaradetes de cafè de mostassa de Dijon o Ancienne
  • 1 cullerada de vinagre (el que més us agradi de vi, de poma, de Mòdena ....)
  • sal
Com tota amanida l'elaboració no es que tingui massa complicació: barregem tots els ingredients, fem la vinagreta ho amanim tot bé i ho barregem i cap a taula.

Bon profit !!!!!!!!

8 comentaris:

vacapaca ha dit...

Hola guapa!! cuanto tiempo!! me alegra saber de ti!! esta ensaladita me encanta por lo frutal que es y el colorido que tiene!! besotes de la Vaca!!

Mercè ha dit...

Mar, a veure si no ens deixes tan temps sense receptes. ;)
Aquesta amanida és deliciosa! M'encanta la fruita a l'amanida. I hi dóna un toc de color fantàstic!
Petons!

gastropuntcat ha dit...

Hola Mar.

No hem trobat una adreça de contacte, per això et poso aqui el motiu de la nostre visita.

Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.
Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats( amb una petita descripció del vostre bloc), mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, ens podríes aclarir els dubtes sobre la teva província, el teu bloc ja està inclòs en el llistat.

Gràcies i Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com

MAR ha dit...

Hola Loles i Núria caram quina iniciativa més interessant !!!!! I tant que si que m'hi apunto ja us faré referències a restaurants, llibres, receptes etc etc encantada.
En quan a la provincia de moment Bcn però a partir de Juny serà Girona.

Estem en contacte

MAR ha dit...

Hola vaca i Mercè gràcies noies em sembla que ara un cop fas el primer pas ja està ..... espero ..
molts petonets i gràcies per la benvinguda.

Glòria ha dit...

Aquesta recepta em va molt bé, la trobo perfecte per això de compaginar en aquest cas els meus menús amb els de la resta de la taula. Perfecte!

manel ha dit...

mar, espero que sigui veritat que l'espera es comença a acabar, segur que tens encara moltes receptes bones com aquesta. fins aviat, eh?

El cullerot Festuc ha dit...

A casa també som molt de posar fruita a l'amanida...apart de donar gust queda un color preciós! ânims al teu marit amb la dieta! ;)
Petunets,
Eva.