CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

LLAMANTOL - LLOBREGANTAvui en comptes de recepta os proposaré un restaurant; en concret és un deliciós espai que es troba a Castell D'Aro (Girona) i es diu Toc de Sol, a l'estiu es pot gaudir del pati que tenen decorat i ambientat com per quedar-s'hi tota la nit i a l'hivern l'espai interior del local (una casa de pedra de poble molt antiga tota ) és molt agradable.

L'especialitat del restaurant és el llamàntol o llobregant, llongant, llangant com diuen a l'Empordà, amb diferents formes de cocció, a part tenen un ventall molt atractiu d'entrants freds, calents i també es pot optar per carns i peixos molt mimats a cuina.

En concret en vam demanar dos un a la Nage que vol dir que te'l porten servit amb el propi liquid que ha deixat anar durant la cocció (és un fumet excel.lent) i el meu marit el va demanar a l'all i julivert; tenen una tercera opció que és a la crema, també deliciós.
De primer jo vaig fer una amanida de pop, el pop es desfeia a la boca boníssim en el seu punt de sal i el meu marit va fer unes vieires amb verdures al vapor espectaculars.

Particularment és un restaurant que m'agrada molt perquè tenen una oferta de plats molt lleugera i atractiva adient per sopars, també es pot optar per un menú contundent, però com a mínim tens les dues opcions.

Només cal que aneu preparats a menjar amb els dits e intentar que no us passi el mateix que a la Júlia Roberts a Pretty Woman amb els cargols ...... que van sortint volant .... però val la pena l'experiència.

El servei de sala és molt agradable i professional però al mateix temps distès i fa ens fa sentir molt còmodes durant el nostre àpat.

Així doncs si esteu per la zona no ho dubteu feu una visita al Toc de Sol i sinó es mereix una excurssió ja que al voltant tenim pobles tant atractius com Castell D'Aro, Sant Feliu de Guixols, Platja D'Aro i a 20 minutets Girona ciutat.

1 comentari:

Margarida ha dit...

Hola, Mar!
Ja he vist que has tornat amb força, després de força temps de "relax"!

M'alegra veure't de nou per aquí. I la Carla? Segur que s'ha fet molt gran!
Petons