CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

BROWNIE TAMANY XXXL


Sabeu quan voleu fer una recepta i el resultat no és l'esperat però tothom diu que està bonissim i que el repeteixi, ...., doncs aixó és el que va pasar amb aquest pastís, en teoria la recepta tenia com a títol "Bizcocho de chocolate con nueces" i amb aquesta intenció m'hi vaig posar a la cuina, però el resultat va ser un Brownie tamany XXXXXL, i a sobre lleig de presencia, em va quedar el cor del pastis desfet amb tota la xocolata al seu interior, realment un brownie i quan el vaig treure a taula va agradar molt, i jo per dins pensava imaginat si m'hagués sortit bé .... de totes formes i és veritat hi ha cops que no surt com marca la recepta surt com aquest cas lleig com un pecat i amb una cocció curta però el resultat al paladar és una sorpresa molt agradable.

Ingredients:

  • 150 gr de xocolata al 70% cacao
  • 100 gr de nous
  • 40 gr mantega
  • 180 gr sucre
  • 2 ous
  • 100 gr farina
  • 1 cullaradeta de sucre avainillat
  • 1 cullaradeta de vainilla


Per decorar:
  • Xocolata de cobertura
  • Cireres en almíbar


Jo el vaig fer amb la Thermomix , però es pot fer tranquil.lament sense ella, els passos doncs van ser:

Pulveritzar el sucre uns segons i reservar_lo.
Trossejar les nous i reservar_les també.
Calentar a 90º durant 2 minuts 200 ml de nata . Afegir la xocolata i trossejar-la tambè i barrejar-ho tot durant 2 min a velocitat 2 i reservar-ho.
A continuació netejar bé el got del robot i posar-hi la papallona i tirar els ous, el sucre que al principi haviem pulveritzat, el sucre avainillat i barrejar bé.
Afegir la mantega a punt de pomada  i tornar a barrejar, posar la farina i barrejar bé.
En aquest punt afegir la xocolata que haviem fos al principi i barrejar 2 minuts a velocitat 3 sense temperatura i al final tirar les nous trossejades.

Col.locar la masa en un motlle rectangular i fornejar 30 minuts a 200º, repeteixo que a mi em va quedar brownie ho sigui que el temps de cocció s'hauria d'allargar una mica a no ser que us agradi realment un brownie XXXXL.

Un cop fred fondre la xocolata de cobertura  i banyar el pastis i decorar-lo amb les cireres en almivar, 

En fin que el resultat no va ser l'esperat però tothom va gaudir molt sobretot els xoco addictes que abunden en el nostre cercle familiar ......... 




3 comentaris:

Glòria ha dit...

Doncs és fàcil, tu dius que has fet un brownie i no un bizcocho de nueces, i tot arreglat!. Segur que no en va quedar ni una mica!

el taller de cuina ha dit...

Mentres sigui bo!!! Pitjor és que et surti una preciositat inmenjable!! (Que també passa a vegades...)

cctv karachi ha dit...

You have some interesting thoughts! Perhaps we should contemplate about attempting this myself.