Ves al contingut principal

BROWNIE TAMANY XXXL


Sabeu quan voleu fer una recepta i el resultat no és l'esperat però tothom diu que està bonissim i que el repeteixi, ...., doncs aixó és el que va pasar amb aquest pastís, en teoria la recepta tenia com a títol "Bizcocho de chocolate con nueces" i amb aquesta intenció m'hi vaig posar a la cuina, però el resultat va ser un Brownie tamany XXXXXL, i a sobre lleig de presencia, em va quedar el cor del pastis desfet amb tota la xocolata al seu interior, realment un brownie i quan el vaig treure a taula va agradar molt, i jo per dins pensava imaginat si m'hagués sortit bé .... de totes formes i és veritat hi ha cops que no surt com marca la recepta surt com aquest cas lleig com un pecat i amb una cocció curta però el resultat al paladar és una sorpresa molt agradable.

Ingredients:

  • 150 gr de xocolata al 70% cacao
  • 100 gr de nous
  • 40 gr mantega
  • 180 gr sucre
  • 2 ous
  • 100 gr farina
  • 1 cullaradeta de sucre avainillat
  • 1 cullaradeta de vainilla


Per decorar:
  • Xocolata de cobertura
  • Cireres en almíbar


Jo el vaig fer amb la Thermomix , però es pot fer tranquil.lament sense ella, els passos doncs van ser:

Pulveritzar el sucre uns segons i reservar_lo.
Trossejar les nous i reservar_les també.
Calentar a 90º durant 2 minuts 200 ml de nata . Afegir la xocolata i trossejar-la tambè i barrejar-ho tot durant 2 min a velocitat 2 i reservar-ho.
A continuació netejar bé el got del robot i posar-hi la papallona i tirar els ous, el sucre que al principi haviem pulveritzat, el sucre avainillat i barrejar bé.
Afegir la mantega a punt de pomada  i tornar a barrejar, posar la farina i barrejar bé.
En aquest punt afegir la xocolata que haviem fos al principi i barrejar 2 minuts a velocitat 3 sense temperatura i al final tirar les nous trossejades.

Col.locar la masa en un motlle rectangular i fornejar 30 minuts a 200º, repeteixo que a mi em va quedar brownie ho sigui que el temps de cocció s'hauria d'allargar una mica a no ser que us agradi realment un brownie XXXXL.

Un cop fred fondre la xocolata de cobertura  i banyar el pastis i decorar-lo amb les cireres en almivar, 

En fin que el resultat no va ser l'esperat però tothom va gaudir molt sobretot els xoco addictes que abunden en el nostre cercle familiar ......... 




Comentaris

Glòria ha dit…
Doncs és fàcil, tu dius que has fet un brownie i no un bizcocho de nueces, i tot arreglat!. Segur que no en va quedar ni una mica!
el taller de cuina ha dit…
Mentres sigui bo!!! Pitjor és que et surti una preciositat inmenjable!! (Que també passa a vegades...)
cctv karachi ha dit…
You have some interesting thoughts! Perhaps we should contemplate about attempting this myself.

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…