Ves al contingut principal

PREMI


De mans de la Mercè de la Cuina per Llaminers m'ha arribat una altre il.lussió per seguir endavant amb el blog, es tracte del premi Symbelmine.


Primer de tot donar-li les gràcies a la Mercè, no deixeu de visitar i posar-vos com a blog a fer-hi una ullada diariament, la Cuina per Llaminers, aquesta catalana afincada a California és una mestra dels fogons i fa uns dolços impressionants i quan toca el salat ho fa de meravella.


Vull compartir amb els que doneu una volta de quan en quan per la meva cuina aquest premi, donar-vos les gràcies perquè sempre omple saber que el que publiques desprès vé algú i s'ho llegeix .. i potser fins i tot ho porta a la pràctica ...


Ara em toca a mi donar aquest premi i he pensat que els hi faria il.lussió a:


Comentaris

Marta ha dit…
Nena, moltes gràcies pel premi! em fa molta ilusió rebre un premi! Gràcies per pensar en mi!
Petons maca!
~PakKaramu~ ha dit…
Pak Karamu reading your blogs
ANNAFS ha dit…
Moltes felicitats per aquest premi. Fa molta il.lusió.
ptns.
Margarida ha dit…
Gràcies, Mar, per pensar en mi! Em fa molta il·lusió!
Quan tingui un moment passaré a recollir-lo i publicar-lo.
Un petonet.
deliciosa martha ha dit…
Ostres Mar, moltíssimes gràcies! La Dària avui a la nit ha marxat a dormir amb un somriure ;)
MAR ha dit…
Bon dia a totes ...

Marta: Fàcil pensar en tú tens un blog molt ben treballat i m'agrada molt com el fas funcionar, felicitats.

Anna: M'en alegro molt que et faci il.lussió, de fet fa més il.lussió donar-lo que rebre'l quasi bé.

Margarida: Tú ja ets una experta en el tema premis perque deu ni dor el carrerón que portes, el teu blog està molt i molt ben treballat.

Deliciosa Matha: Un somriure de la Dària no té preu ...

petonets a totes
Quel ha dit…
Mamiiii, al ritme que guanyes premis no hi haurà espai sobre la xemeneia per encabir-los !!!!!
MAR ha dit…
Jis jis al meu fan nº1 no et preocupis que ja buscarem una bona llar de foc a la cuina d'aquelles que hi entres de peu .... hi cabràn !!!

Petonets

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…