Passa al contingut principal

PREMI


De mans de la Mercè de la Cuina per Llaminers m'ha arribat una altre il.lussió per seguir endavant amb el blog, es tracte del premi Symbelmine.


Primer de tot donar-li les gràcies a la Mercè, no deixeu de visitar i posar-vos com a blog a fer-hi una ullada diariament, la Cuina per Llaminers, aquesta catalana afincada a California és una mestra dels fogons i fa uns dolços impressionants i quan toca el salat ho fa de meravella.


Vull compartir amb els que doneu una volta de quan en quan per la meva cuina aquest premi, donar-vos les gràcies perquè sempre omple saber que el que publiques desprès vé algú i s'ho llegeix .. i potser fins i tot ho porta a la pràctica ...


Ara em toca a mi donar aquest premi i he pensat que els hi faria il.lussió a:


Comentaris

Marta ha dit…
Nena, moltes gràcies pel premi! em fa molta ilusió rebre un premi! Gràcies per pensar en mi!
Petons maca!
ANNAFS ha dit…
Moltes felicitats per aquest premi. Fa molta il.lusió.
ptns.
Margarida ha dit…
Gràcies, Mar, per pensar en mi! Em fa molta il·lusió!
Quan tingui un moment passaré a recollir-lo i publicar-lo.
Un petonet.
deliciosa martha ha dit…
Ostres Mar, moltíssimes gràcies! La Dària avui a la nit ha marxat a dormir amb un somriure ;)
MAR ha dit…
Bon dia a totes ...

Marta: Fàcil pensar en tú tens un blog molt ben treballat i m'agrada molt com el fas funcionar, felicitats.

Anna: M'en alegro molt que et faci il.lussió, de fet fa més il.lussió donar-lo que rebre'l quasi bé.

Margarida: Tú ja ets una experta en el tema premis perque deu ni dor el carrerón que portes, el teu blog està molt i molt ben treballat.

Deliciosa Matha: Un somriure de la Dària no té preu ...

petonets a totes
Quel ha dit…
Mamiiii, al ritme que guanyes premis no hi haurà espai sobre la xemeneia per encabir-los !!!!!
MAR ha dit…
Jis jis al meu fan nº1 no et preocupis que ja buscarem una bona llar de foc a la cuina d'aquelles que hi entres de peu .... hi cabràn !!!

Petonets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz